Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Κορονοϊός – Τρίκαλα: 29χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στην ΜΕΘ

Κορονοϊός – Τρίκαλα: 29χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στην ΜΕΘ

Έφυγε από την ζωή το πρωί της Παρασκευής (15/10) ένας 29χρονος στα Τρίκαλα, ο οποίος έδινε μάχη με τον κορονοϊό εδώ και δύο εβδομάδες. Ο νεαρός άφησε την τελευταία του πνοή στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων. 

Η κηδεία του 29χρονου που «έφυγε» από κορονοϊό, όπως μεταδίδει το trikalaenimerosi.gr, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021, στις 11 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Γρηγορίου Θεολόγου στο Γαρδικάκι Τρικάλων, σε στενό οικογενειακό κύκλο. Ο Παύλος Παπαγιάννης αφήνει πίσω του απαρηγόρητους τους γονείς του Ρήγα Παπαγιάννη και Δάφνη Μουστάκα, τα αδέλφια του Ελευθερία Παπαγιάννη & Αθανάσιο Κατσαντώνη, Κωνσταντίνα Παπαγιάννη & Σεραφείμ Δαραμάρα, την ανιψιά του Δάφνη, τους παππούδες του Παύλο και Ελευθερία Παπαγιάννη, Κωνσταντινιά Μουστάκα, θείους, ξεδέλφια, φίλους και λοιπούς συγγενείς. 

Σύμφωνα με το trikalaenimerosi.gr, η σορός του άτυχου νέου θα μεταφερθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Γρηγορίου Θεολόγου στις 10:30 το πρωί του Σαββάτου και η ταφή θα γίνει στο Κοιμητήριο Α΄ Νεκροταφείο Τρικάλων. 

Με πληροφορίες από trikalaenimerosi.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις