Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Κορονοϊός – Βόλος: Σάλος από καταγγελίες για ετοιμοθάνατους ασθενείς ανεμβολίαστου γιατρού

Κορονοϊός – Βόλος: Σάλος από καταγγελίες για ετοιμοθάνατους ασθενείς ανεμβολίαστου γιατρού

Σοκ προκαλούν στον Βόλο καταγγελίες για ανεμβολίαστο γιατρό που έδινε χειρόγραφες συνταγές σε ασθενείς με κορονοϊό. Τους έστελνε στο νοσοκομείο σε άθλια κατάσταση.

Οι διαπιστώσεις για ασθενείς από τον Βόλο που φτάνουν στο νοσοκομείο με κορονοϊό σε πολύ επιβαρυμένη κατάσταση, προκαλούν σάλο. Ωστόσο, ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι τους περισσότερους είχε κουράρει ο ίδιος γιατρός που είναι ανεμβολίαστος και σε αναστολή εργασίας.

Ο συγκεκριμένος γιατρός, ο οποίος ελέγχεται από τον περασμένο Ιούλιο για τις απόψεις τους και τα κηρύγματά του, έχει στείλει στο νοσοκομείο περίπου 10 ασθενείς, σε άθλια κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συγκεκριμένος ιδιώτης γιατρός έχει κλείσει το ιατρείο όπου εξέταζε ασθενείς πριν τεθεί σε αναστολή. Ωστόσο, συνταγές του χειρόγραφες μαζί με το τηλέφωνο επικοινωνίας του κυκλοφορούν σε πολλά σπίτια ασθενών που νοσούν από Covid και παραμένουν στο σπίτι.

Μολονότι οι γιατροί συστήνουν στους ασθενείς να προσφεύγουν στο νοσοκομείο όταν τα συμπτώματα δεν υποχωρούν, το τελευταίο διάστημα αρκετοί Βολιώτες έφτασαν στο Αχιλλοπούλειο μετά από 10 και 15 ημέρες που πάλευαν με τον πυρετό και τις λοιμώξεις του αναπνευστικού, όταν πλέον ήδη είχαν φτάσει στο «κατώφλι του θανάτου», όπως τονίζονταν χαρακτηριστικά γιατροί του νοσοκομείου.

Προκλητικοί «Θεματοφύλακες»

Ακάθεκτοι συνεχίζουν να προκαλούν οι «Θεματοφύλακες του Συντάγματος», αφού οπαδοί τους, παρά την επέμβαση της δικαιοσύνης, συνεχίζουν να κάνουν επικίνδυνα κηρύγματα και να προκαλούν.

Αποκαλώντας ζόμπι (!) όσους έχουν εμβολιαστεί, υποστηρικτής των «Θεματοφυλάκων του Συντάγματος» και αρνητής ο ίδιος, καταφέρεται κατά της μάσκας και των αυτοδιαγνωστικών τεστ, μεταβαίνοντας μάλιστα στην Κατερίνη προς υποστήριξη των 11 συλληφθέντων για την αρπαγή του Γυμνασιάρχη στην Πιερία.

Ο ίδιος, με αναρτήσεις του στο Facebook, καλεί σε ανυπακοή των μέτρων κατά του κορονοϊού, προτρέποντας μάλιστα γονείς να στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο χωρίς μάσκες και τεστ.

Την ίδια στιγμή, και μετά τη νέα παρέμβαση εισαγγελέα για εισβολή αρνητή στα ΚΕΠ Θεσσαλονίκης, στο στόχαστρο των δικαστικών Αρχών, εκτός από την Αθήνα και τη συμπρωτεύουσα, μπαίνει και η Πάτρα.

Παρακολουθήστε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο:

 

πηγή: MEGA

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις