Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Κορονοϊός: “Βρέχει” πρόστιμα ύψους 150 ευρώ σε πολίτες που βολτάρουν χωρίς άδεια

Κορονοϊός: “Βρέχει” πρόστιμα ύψους 150 ευρώ σε πολίτες που βολτάρουν χωρίς άδεια
intime

Κορονοϊός και σαφάρι χωρίς έλεος! Τα πρώτα πρόστιμα σε έξι άτομα έπεσαν στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της εφαρμογής του μέτρου περιορισμού της απαγόρευσης κυκλοφορίας σε όλη τη χώρα που έχει τεθεί σε ισχύ.

Οι Αρχές κατά την διάρκεια της πρώτης μέρας εφαρμογής της απαγόρευσης κυκλοφορίας, παρέμειναν στις περισσότερες περιπτώσεις σε συστάσεις.

Την Τρίτη (24.03.2020), όμως, οι έλεγχοι εντατικοποιήθηκαν με την επιβολή προστίμων σε όσους δεν συμμορφώνονται.

Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας, από το πρωί έως και τη 1 το μεσημέρι έξι άτομα επιβλήθηκε το πρόστιμο των 150 ευρώ για παραβίαση των διατάξεων που αφορούν στην απαγόρευση της κυκλοφορίας.

Μέχρι στιγμής έχει γίνει γνωστό πως μία γυναίκα, η οποία είχε πάει για τζόκινγκ στη Νέα Παραλία δεν είχε στην κατοχή της ταυτότητα ή διαβατήριο παρόλο που είχε στείλει μήνυμα στο 13033 για τη μετακίνησή της.

Της επιβλήθηκε το πρόστιμο των 150 ευρώ από την αστυνομία.

Ωστόσο, η γυναίκα διαμαρτυρήθηκε και οι αστυνομικοί την ενημέρωσαν ότι μπορεί να υποβάλει ένσταση.

Επίσης, πρόστιμο υποβλήθηκε σε ακόμα ένα άτομο.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Τρίτης (24.03.2020) στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, η Αστυνομία επέβαλε πρόστιμο σε κάτοικο της πόλης που επέστρεφε από το εξοχικό του στη Χαλκιδική.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι δεν είχε τηλεόραση εκεί και δεν είχε ενημερωθεί για την απαγόρευση κυκλοφορίας.

Σημειώνεται πως αν κάποιος πολίτης επιθυμεί να υποβάλει ένσταση, μπορεί να το κάνει εντός τριών ημερών στις τοπικές αστυνομικές υπηρεσίες ανάλογα με την κατοικία του.

πηγή: thesstoday.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις