Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Κορονοπάρτι στη Θεσσαλονίκη: Ελεύθερη η 21χρονη Γαλλίδα – Βαριά πρόστιμα στους 12 καλεσμένους

Κορονοπάρτι στη Θεσσαλονίκη: Ελεύθερη η 21χρονη Γαλλίδα – Βαριά πρόστιμα στους 12 καλεσμένους

Ποινική δίωξη για παραβίαση των περιοριστικών μέτρων κατά του κορονοϊού άσκησε η εισαγγελέας Θεσσαλονίκης εις βάρος της 21χρονης Γαλλίδας για το πάρτι που διοργάνωσε τα ξημερώματα της Τρίτης (16/3) στο διαμέρισμά της. Πρόστιμα ύψους 300 ευρώ βεβαιώθηκαν και στους 12 προσκεκλημένους που εντοπίστηκαν στον χώρο από τις Αρχές. 

Η 21χρονη Γαλλίδα, όπως αναφέρει το GRTimes, αφέθηκε ελεύθερη καθώς ορίστηκε ρητή δικάσιμος για τη δίκη της στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Σύμφωνα με τη δικογραφία, στο διαμέρισμα που νοίκιαζε η 21χρονη ύστερα από έρευνα αστυνομικών εντοπίστηκαν άλλα 12 άτομα, όλοι Γάλλοι φοιτητές και φοιτήτριες.

Click4more: Απίστευτες εικόνες στη Θεσσαλονίκη: «Ντου» σε κορονοπάρτι, κρύβονταν στις ντουλάπες οι φοιτητές

Οι αρχές κλήθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες στο διαμέρισμα της οδού Αισχύλου, ωστόσο η 21χρονη διοργανώτρια αρνήθηκε να επιτρέψει στους αστυνομικούς την είσοδο για να ελέγξουν τον χώρο. Στη συνέχεια κλήθηκε δικαστικός λειτουργός και οι αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα όπου διαπίστωσαν ότι μέσα σε αυτό υπήρχαν άλλα 12 άτομα.

Συνολικά επιβλήθηκαν 12 πρόστιμα των 300 ευρώ για παράβαση των μέτρων περί μη διασποράς του κορονοϊού και ένα πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ στην 21χρονη διοργανώτρια του κορονοπάρτι, η οποία συνελήφθη.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις