Κυριακή, 28 Απρ.
21oC Αθήνα

Κως: Αεροδιακομιδή μετά από τροχαίο – Χαροπαλεύει στα Χανιά 25χρονος οδηγός αυτοκινήτου

Κως: Αεροδιακομιδή μετά από τροχαίο – Χαροπαλεύει στα Χανιά 25χρονος οδηγός αυτοκινήτου

H Κως προσεύχεται για τον 25χρονο οδηγό που παραμένει στην εντατική νοσοκομείου στα Χανιά μετά από τροχαίο. Οι γιατροί στο νησί έκριναν επιβεβλημένη την αεροδιακομιδή του…

Η Κως στο επίκεντρο για ένα σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε σε δρόμο του νησιού και είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό 25χρονου οδηγού. Οι γιατροί στο νοσοκομείο του νησιού έκριναν ότι πρέπει να μεταφερθεί στην Κρήτη και έτσι πολύ γρήγορα οργανώθηκε αεροδιακομιδή για τα Χανιά. Ο νεαρός παραμένει στην εντατική του νοσοκομείου της πόλης, με τους γιατρούς που τον παρακολουθούν να χαρακτηρίζουν σταθερά κρίσιμη την κατάσταση της υγείας του. Στο πλευρό του, βρίσκονται οι γονείς του, που ευελπιστούν και προσεύχονται για μια ευχάριστη είδηση μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα.

Μάχη για τη ζωή του δίνει ένας νεαρός άνδρας ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο. Σύμφωνα με πληροφορίες όλα συνέβησαν την Κυριακή των Βαϊων όταν ο 25χρονος άνδρας τραυματίστηκε σε τροχαίο που σημειώθηκε στην Κω με τους γιατρούς του νοσοκομείο να κρίνουν την άμεση εισαγωγή του σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

Μετά τις απαραίτητες διαδικασίες αποφασίστηκε η άμεση αεροδιακομιδή του από την Κω στην Κρήτη. Για την αεροδιακομιδή «σηκώθηκε» ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας που παρέλαβε τον άτυχο 25χρονο και τον μετέφερε στα Χανιά.

Ο νεαρός τραυματίας εισήχθη στο νοσοκομείο των Χανίων όπου και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Πηγή: cretapost.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις