Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Κως: “Έκανα σχέση με τον λάθος άντρα” – Εφιάλτης με εικόνες που θα ευχόταν να μην είχε ζήσει ποτέ!

Κως: “Έκανα σχέση με τον λάθος άντρα” – Εφιάλτης με εικόνες που θα ευχόταν να μην είχε ζήσει ποτέ!

Στα δικαστήρια η γυναίκα που κάνει λόγο για διασυρμό. Ο πρώην σύντροφός της, έλυσε τη σιωπή του…

Για την 19η Σεπτεμβρίου του 2019 προσδιορίστηκε η εκδίκαση υπόθεσης στο Τριμελές Εφετείο Δωδεκανήσου επί κακουργημάτων, με κατηγορούμενο “για αθέμιτη αποτύπωση σε υλικό φορέα μη δημόσιας πράξης άλλου και δη γυμνών φωτογραφιών και υλικού από τις προσωπικές στιγμές της συντρόφου του”, έναν κάτοικο Κω.

Η γυναίκα σπούδαζε στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και από τον Ιούλιο του 2009 έως και το τέλος Μαΐου του 2011 διατηρούσε σχέση με τον κατηγορούμενο στην Κω, τον οποίο γνώρισε μέσω του Facebook.

Στα τέλη Μαΐου του 2011 ζήτησε από τον κατηγορούμενο να χωρίσουν, αλλά αυτός φέρεται να ήταν αντίθετος. Από τότε, όπως προέκυψε από την Εισαγγελική έρευνα, άρχισε να την παρενοχλεί συνεχώς μέσω τηλεφώνου, μηνυμάτων στο κινητό της τηλέφωνο και μηνυμάτων στο Facebook.

Φέρεται μάλιστα να την είχε απειλήσει ότι θα ανεβάσει στο Facebook φωτογραφίες της. Την 30η Αυγούστου 2011 η εγκαλούσα είδε φωτογραφίες της σε ιστοσελίδα, που όπως υποστηρίζει, είχε φτιάξει ο κατηγορούμενος στο δικό της όνομα και αμέσως απευθύνθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Ιωαννίνων.

Εκτύπωσε τις φωτογραφίες με αισθησιακό περιεχόμενο και τις παρέδωσε στους αστυνομικούς. Ο κατηγορούμενος φέρεται αρχικά να είχε αναρτήσει φωτογραφίες της γυναίκας χωρίς ερωτικό περιεχόμενο και στην πορεία φωτογραφίες με μαγιό, μία φωτογραφία που ήταν οι δύο τους αγκαλιασμένοι στο κρεβάτι, μια που η εγκαλούσα ήταν μόνο με το πάνω εσώρουχο και μία που φαινόταν μόνο το κάτω μέρος του σώματος γυμνό, χωρίς να φαίνεται το πρόσωπό της.

Οι φωτογραφίες από προσωπικές στιγμές φέρονται να είχαν τραβηχτεί χωρίς τη συναίνεσή της, ενώ ο κατηγορούμενος άλλαζε συνέχεια ονόματα στο προφίλ του στο Facebook.

Στην απολογία του ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την πράξη και ανέφερε ότι το προφίλ στο Facebook ήταν κοινό και ότι η γυναίκα είχε τους κωδικούς και μπορούσε να διαχειριστεί το λογαριασμό, ενώ ακόμη ότι τις φωτογραφίες δεν μπορούσε να τις δει κάποιος τρίτος γιατί ο λογαριασμός ήταν κλειστός.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Δημοκρατική” ισχυρίστηκε ακόμη ότι οι φωτογραφίες είχαν τραβηχτεί από την ίδια και ότι η ίδια τις ανάρτησε στο Facebook.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις