Κυριακή, 28 Απρ.
19oC Αθήνα

Κως: Η «καταραμένη» αυλή των τροχαίων – Έχουν «καρφωθεί» 21 οχήματα σε 30 χρόνια

Κως: Η «καταραμένη» αυλή των τροχαίων – Έχουν «καρφωθεί» 21 οχήματα σε 30 χρόνια

Δεν ξέρουμε αν η αυλή ενός σπιτιού στην περιοχή Πελαργός της Κω κρύβει κάποια περίεργη «κατάρα» και τραβάει σαν μαγνήτης αυτοκίνητα μετά από τροχαία που συμβαίνουν στο σημείο, αλλά ξέρουμε ότι τις τελευταίες 3 δεκαετίες έχουν «καρφωθεί» εκεί συνολικά 21 οχήματα.

Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ της ΕΡΤ στο δρόμο έξω από την αυλή του σπιτιού στην περιοχή της Κω γίνονται συνεχώς τροχαία ατυχήματα.

Το αποτέλεσμα είναι να έχουν «καρφωθεί» στην αυλή του εν λόγω σπιτιού της Κω 21 οχήματα μέσα σε 3 δεκαετίες.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού της Κω, Βασίλης Λέγκος έχει βρει τον μπελά του από τα τροχαία που συμβαίνουν και τα αυτοκίνητα που βρίσκονται ξαφνικά μέσα στην αυλή του

Ο Βασίλης Λέγκος, μάλιστα φοβάται κυριολεκτικά να βγει έξω από το σπίτι του στην Κω λόγω των τροχαίων.

 

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού με την «καταραμένη» αυλή στην Κω είχε προσπαθήσει να εξηγήσει σε συνέντευξή του στο «ΡΑΔΙΟ ΕΚΦΡΑΣΗ» τα αίτια της ατυχίας του σπιτιού.

Ο Βασίλης Λέγκος είχε τονίσει ότι δεν μπορεί να καταλάβει τον λόγο πίσω από αυτά τα απίστευτα τροχαία και επισήμανε ότι η μοναδική εξήγηση που μπορεί να δώσει είναι ότι οι οδηγοί ίσως να χάνουν τον έλεγχο των οχημάτων τους λόγω της υψηλής ταχύτητας όταν κατεβαίνουν από ένα δρόμο δίπλα στο σπίτι του.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού στην Κω ανέφερε ότι μια πιθανή λύση θα ήταν να απαγορευτεί η στροφή προς το σπίτι του και τόνισε ότι αν δεν γίνει κάτι, τότε σκέφτεται το ενδεχόμενο ακόμα και της μετακόμισης.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις