Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Κως: Καταγγελία γυναίκας για σεξουαλική επίθεση μέσα σε λεωφορείο

Κως: Καταγγελία γυναίκας για σεξουαλική επίθεση μέσα σε λεωφορείο
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η καταγγελία για σεξουαλική επίθεση έχει κινητοποιήσει τους αστυνομικούς. Η Κως παρακολουθεί τα στοιχεία που αποκαλύπτονται με τη γυναίκα να δηλώνει σοκαρισμένη…

Στις 17 Νοεμβρίου 2023 στις 15:45 καταγγέλθηκε από μια 32χρονη υπήκοο Συρίας σεξουαλική επίθεση εις βάρος της από έναν 32χρονο Παλαιστίνιο. Η γυναίκα περιέγραψε στους αστυνομικούς τα όσα έζησε και χαρακτήρισε αυτό που της συνέβη φρικτό. Ζήτησε να γίνει έρευνα καθώς όπως ανέφερε φοβάται να κυκλοφορήσει στους δρόμους του νησιού, με τον σύζυγο και τα παιδιά της.

Σύμφωνα με την μήνυση, ο άντρας προχώρησε σε ασελγείς προτάσεις και πράξεις γενετήσιου χαρακτήρα, μέσα σε λεωφορείο ενώ άλλοι τρεις αλλοδαποί που συνόδευσαν τον φερόμενο ως δράστη των οποίων τα στοιχεία αγνοεί, έδρασαν όπως είπε υποστηρικτικά προκαλώντας της τρόμο και ανησυχία.

Όπως ανέφερε η γυναίκα συνέχισαν και μετά την πράξη του δράστη να την παρακολουθούν και να την καταδιώκουν. Τόσο την ίδια όσο και τον σύζυγο με τα ανήλικα παιδιά τους στην πόλη της Κω, αλλά και στην περιοχή Πυλί του νησιού.

Πηγή: dimokratiki.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις