Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Κως: Κορυφώνεται το θρίλερ με την εξαφάνιση της 27χρονης Αναστάζια – Το στοιχείο που «δείχνει» δολοφονία

Κως: Κορυφώνεται το θρίλερ με την εξαφάνιση της 27χρονης Αναστάζια – Το στοιχείο που «δείχνει» δολοφονία

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η εξαφάνιση της 27χρονης Αναστάζια από την Πολωνία, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν στην Κω, την περασμένη Δευτέρα (12/6).

Με την Αστυνομία να έχει εστιάσει από την αρχή σε συγκεκριμένα πρόσωπα για την υπόθεση, η είδηση ότι βρέθηκε τυχαία από έναν πολίτη το κινητό της 27χρονης -το οποίο ήταν πεταμένο στο Μαρμάρι- έφερε νέα στοιχεία και έστειλε τους αστυνομικούς ένα βήμα πιο κοντά στο σενάριο της δολοφονίας.

Κι αυτό γιατί, από το κινητό της 27χρονης κοπέλας είχε αφαιρεθεί η κάρτα SIM. Κάποιος ή κάποιοι δηλαδή, ήθελαν να εξαφανίσουν στοιχεία. Δεν έχασε τυχαία το κινητό του το κορίτσι…

Το κινητό βρέθηκε σε κοντινή απόσταση από το σπίτι που έμενε ο αλλοδαπός, ο οποίος κρατείται ως ύποπτος για την εξαφάνιση της κοπέλας.

Μάλιστα, μετά την προσαγωγή του 32χρονου από το Μπαγκλαντές, στην Κω έφτασε και κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών. Ο 32χρονος υπενθυμίζεται ότι ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που συνάντησε η άτυχη κοπέλα. 

Μετά τη συνάντησή της με τον αλλοδαπό μάλιστα, με τον οποία την είδαν να φεύγει, ένας κάτοικος της περιοχής είδε περίεργες κινήσεις στην περιοχή σύμφωνα με το MEGA.

«Εγώ περνούσα από εδώ για να διορθώσω μια βλάβη και είδα ένα φως με ένα φακό δεξιά, ο οποίος φακός έσβησε μετά. Μέσα στο σκοτάδι ένας φακός δυο τρία δευτερόλεπτα και έσβησε. Εκεί λέω πώς γίνεται; Δεν έχει δρόμο… κάποιος χάθηκε. Ένα φως συγκεκριμένα έδειχνε κάτω φαινότανε ότι ήταν από τηλέφωνο. Σαν να είχε κάποιο εμπόδιο να ανάψει να δει και να σβήσει», ανέφερε μάρτυρας.

Τα βίντεο με τις τελευταίες στιγμές της κοπέλας πριν την εξαφάνιση

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα βίντεο από κάμερα ασφαλείας ταβέρνας στο Μαρμάρι, κοντά στο ξενοδοχείο που εργαζόταν η 27χρονη Αναστάζια.

Ήταν Δευτέρα 12 Ιουνίου, 19:25, λίγο δηλαδή πριν η 27χρονη εξαφανιστεί. Η Αναστάζια μπήκε στο μαγαζί και χωρίς να μιλήσει με κάποιον υπάλληλο, διάβαζε τον τιμοκατάλογο.

Ασχολήθηκε για λίγα λεπτά με το κινητό της κι έπειτα τράβηξε με το τηλέφωνό της φωτογραφία τον τιμοκατάλογο.

Μετά φαίνεται πως η 27χρονη βγήκε στον κεντρικό χώρο της ταβέρνας και περιπλανήθηκε σαν να ήταν χαμένη. Στη συνέχεια έστριψε αριστερά προς το μίνι μάρκετ, όπου εκείνο το βράδυ ανέβηκε στη μοτοσικλέτα του 32χρονου από το Μπαγκλαντές.

Σε άλλο βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται πως την επόμενη ημέρα της εξαφάνισης ο σύντροφος της 27χρονης πήγε στην ταβέρνα με τη φωτογραφία της Αναστάζια και την αναζητούσε…

Οι έρευνες συνεχίζονται με αμείωτη ένταση για να βρεθεί η 27χρονη. Αστυνομικοί, άντρες της Πολιτικής Προστασίας και εθελοντές «χτενίζουν» την περιοχή ψάχνοντας ίχνη της ενώ ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά ψάχνουν μέσα σε εγκαταλελειμμένα κτίρια και drone πετούν στο πλαίσιο των ερευνών. Μέχρι στιγμής, το κορίτσι παραμένει άφαντο…

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις