Κυριακή, 5 Μαΐ
22oC Αθήνα

Κως: Μαρτυρία για τον 32χρονο από το Μπαγκλαντές – Πλάνα του TLive μέσα από το σπίτι του

Κως: Μαρτυρία για τον 32χρονο από το Μπαγκλαντές – Πλάνα του TLive μέσα από το σπίτι του

Ήταν αλαφιασμένος και κάτι φαινόταν πως τον ανησυχούσε, δηλώνει μια γυναίκα από την Κω για τον 32χρονο από το Μπαγκλαντές που βρέθηκε ενώπιον του ανακριτή το απόγευμα της Δευτέρας (19.6.2023), καθώς θεωρείται ο κύριος ύποπτος για τον θάνατο της 27χρονης.

Μια γυναίκα είδε τις κινήσεις του 32χρονου από το Μπαγκλαντές, περίπου δύο 24ωρα μετά την εξαφάνιση της 27χρονης στην Κω, όσο οι Αρχές «χτένιζαν» την περιοχή και υπήρχαν ήδη οι φόβοι για τον θάνατο της Αναστάζια.

Ο 32χρονος συνήθιζε να κάνει δουλειές στο χωράφι μιας γυναίκας, όμως την περασμένη Τρίτη (13.6.2023), δηλαδή την επόμενη ημέρα από την εξαφάνιση της 27χρονης στην Κω, δεν πήγε για δουλειά.

«Σχεδόν κάθε μέρα περνούσε και τον βλέπαμε αλλά εκείνη την ημέρα δεν εμφανίστηκε. Τον είδαμε την Τετάρτη το απόγευμα, δεν γύρισε όπως συνήθιζε να γυρίζει στην περιοχή», δήλωσε μια γυναίκα στο TLive με την Τατιάνα Στεφανίδου.

«Φαινόταν κάπως ανήσυχος, κρατούσε το κινητό του και μιλούσε και έκανε μια πολύ σύντομη διαδρομή, μάλιστα γύρισε μετά από 10-11 λεπτά. Στο δρόμο, στον οποίο κατευθυνόταν, δεν έχει κάτι. Έχει έναν μεγάλο ποταμό εδώ», είπε η γυναίκα που είδε τις κινήσεις του 32χρονου από το Μπαγκλαντές.

Παράλληλα, στα πλάνα της εκπομπής TLive μέσα από το σπίτι που έμενε ο 32χρονος φαίνεται η βαλίτσα που φέρεται να ξεκίνησε να ετοιμάζει για να φύγει στην Ιταλία, έχοντας κλείσει αεροπορικό εισιτήριο με το που έμαθε ότι τον ψάχνει η αστυνομία.

Μαζί με τη βαλίτσα, φαίνεται και ένα τασάκι γεμάτο στάχτες και σβησμένα στριφτά τσιγάρα, το οποίο αποτελεί στοιχείο για τις Αρχές, καθώς σε ένα στριφτό τσιγάρο από το σπίτι που έμενε ο 32χρονος εντοπίστηκε το DNA της 27χρονης. Υπενθυμίζεται ότι βρέθηκαν και τρίχες της 27χρονης στο σπίτι του 32χρονου.

Ο 32χρονος από το σπίτι είχε συγκάτοικο έναν άνδρα από το Πακιστάν, ο οποίος τον διέψευσε στην κατάθεσή του στις Αρχές. Ο άνδρας από το Μπαγκλαντές είπε ότι πήγαν σπίτι και συνευρέθηκαν ερωτικά ενώ ο Πακιστανός είπε ότι ναι μεν πήγαν σπίτι αλλά κάπνισαν και έφυγαν μετά από περίπου 20 λεπτα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις