Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Κως: Πέφτει φως στην εξαφάνιση 14χρονης μαθήτριας – Οι καταθέσεις που λύνουν το μεγάλο γρίφο

Κως: Πέφτει φως στην εξαφάνιση 14χρονης μαθήτριας – Οι καταθέσεις που λύνουν το μεγάλο γρίφο

Η εξαφάνιση της ανήλικης κινητοποίησε τις Αρχές, με μια σειρά από καταθέσεις να συμπληρώνουν το παζλ της υπόθεσης. Οι γονείς της μικρής κάνουν λόγο για απαγωγή και η Κως παρακολουθεί τα στοιχεία που αποκαλύπτονται…

Ανάστατη η Κως από την εξαφάνιση της 14χρονης, που εδώ και μέρες δεν έχει επικοινωνήσει με τους γονείς της. Η αστυνομία έχει στα χέρια της καταθέσεις, σύμφωνα με τις οποίες η ανήλικη έφυγε από το νησί με έναν 20χρονο και πήγαν στην Αθήνα. Αυτό ανέφεραν τόσο οι δικοί της άνθρωποι, όσο και ο πατέρας του νεαρού, που κλήθηκε από τους αστυνομικούς για να δώσει απαντήσεις.

Πιο αναλυτικά, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας της Κω για τον εντοπισμό μιας 14χρονης υπηκόου Αλβανίας που εξαφανίστηκε από την οικία της την 9η Σεπτεμβρίου 2022. Όπως πιστεύουν οι συγγενείς της, η ανήλικη έχει «απαχθεί» από έναν ομοεθνή της και ταξίδεψε μαζί του στην Αθήνα!

Η εξαφάνιση της 14χρονης δηλώθηκε από τη μητέρα της, στις 11 Σεπτεμβρίου 2022. Ειδικότερα ανέφερε ότι είδε την κόρη της για τελευταία φορά την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022 στις 07:00 όταν έφυγε από την οικία της για να πάει σε μια δουλειά.

Στις 08:30 επικοινώνησε μαζί της στο κινητό της τηλέφωνο και της ανέφερε ότι θα πάει στην θάλασσα με φίλους της.
Την κάλεσε ξανά στις 15:30 στο κινητό ενός φίλου της με τον οποίο γνώριζε ότι έκαναν παρέα και της είπε να επιστρέψει στο σπίτι. Έκτοτε δεν έχει καταφέρει να ξαναέρθει σε επικοινωνία μαζί της.

Την 11η Σεπτεμβρίου 2022 το απόγευμα ένας 49χρονος Αλβανός πήγε στο Τμήμα Ασφαλείας Κω και δήλωσε ότι ο 20χρονος γιος του βρίσκεται μαζί με την 14χρονη σε άγνωστο μέρος. Συγκεκριμένα ενημέρωσε ότι την 10η Σεπτεμβρίου 2022 ο γιος του του δήλωσε ότι βρίσκεται μαζί με την ανήλικη, ότι είναι καλά στην υγεία της και ότι η ίδια δεν θέλει να επιτρέψει στο σπίτι της. Έκτοτε δεν έχει επικοινωνήσει μαζί του.

Σύμφωνα με την dimokratiki.gr, από τις έρευνες προέκυψε ότι ο 20χρονος ταξίδεψε την 19:50 της 9ης Σεπτεμβρίου 2022 από την Κω με προορισμό τον Πειραιά την 09:40 της 10ης Σεπτεμβρίου 2022 με πλοίο της γραμμής.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις