Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Κως: Σκοτώθηκε στρατιωτικός σε φοβερό τροχαίο – Βρέθηκε νεκρός στον πάτο της λίμνης – Σκληρές εικόνες στο σημείο [pics, video]

Κως: Σκοτώθηκε στρατιωτικός σε φοβερό τροχαίο – Βρέθηκε νεκρός στον πάτο της λίμνης – Σκληρές εικόνες στο σημείο [pics, video]

Συγκλονισμένη η Κως από το τροχαίο δυστύχημα. Ο 35χρονος στρατιωτικός σκοτώθηκε ακαριαία…

Η Κως προσπαθεί να συνέλθει από τις σκληρές εικόνες και το τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή σε έναν στρατιωτικό. Ο 35χρονος, με καταγωγή από την Αθήνα, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας που οδηγούσε.

Βγήκε από την πορεία της και προσέκρουσε σε τοιχίο λίμνης. Ο οδηγός εκσφενδονίστηκε και έπεσε στη λίμνη, καταλήγοντας στον πάτο της.

Η μοτοσικλέτα σύρθηκε αρκετά μέτρα μακριά και τυλίχθηκε στις φλόγες με κατοίκους της περιοχής να τρέχουν για να βοηθήσουν, χωρίς αποτέλεσμα.

Οι εικόνες στο σημείο της τραγωδίας

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο άτυχος λοχίας της 80 ΑΔΤΕ αναπτύσσοντας ταχύτητα με την μηχανή του προσέκρουσε σε στηθαίο στην περιοχή λίμνης Πυλίου και σκοτώθηκε ακαριαία.

Η μηχανή πήρε φωτιά από την σφοδρή σύγκρουση και ο νεαρός λοχίας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του μέσα από την λίμνη στο Πυλί.

Η φλεγόμενη μηχανή του άτυχου στρατιωτικού

Πηγή: aegeannews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις