Τετάρτη, 1 Μαΐ
23oC Αθήνα

Κως: Στο εδώλιο αστυνομικοί γιατί μπάζωσαν αυτοβούλως λακκούβα σε δρόμο

Κως: Στο εδώλιο αστυνομικοί γιατί μπάζωσαν αυτοβούλως λακκούβα σε δρόμο

Η Κως παρακολουθεί τις αντιδράσεις. Οι αστυνομικοί καταλήγουν στο εδώλιο επειδή πήραν την κατάσταση στα χέρια τους, για να καλύψουν λακκούβα σε δρόμο…

Η Κως στο επίκεντρο με τις εικόνες να πλαισιώνουν τις αντιδράσεις. Οι αστυνομικοί αποφάσισαν να μπαζώσουν μόνοι την λακκούβα που υπήρχε σε δρόμο του νησιού και που παρά τα παράπονα δεν έκλεινε. Τα ατυχήματα στο σημείο ήταν διαδοχικά, όπως και τα έντονα παράπονα οδηγών που έτυχε να περάσουν από το συγκεκριμένο σημείο. Ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, καυτηρίασε την στάση των αστυνομικών, που όπως φαίνεται μπήκαν σε περιπέτειες με την απόφαση που πήραν.

Ένορκη Διοικητική Εξέταση διατάχθηκε εις βάρος δύο αστυνομικών της Τροχαίας, οι οποίοι μπάζωσαν αυτοβούλως, λακκούβα στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Κω – Χωρίων με τσιμέντο. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Τροχαίας ενημέρωσαν για την επικινδυνότητα στο συγκεκριμένο σημείο, καθώς αρκετοί οδηγοί είχαν υποστεί ζημιές στα οχήματά τους ενώ είχαν προκληθεί και ατυχήματα.

Μετά από δεκάδες παράπονα πολιτών και αφού η λακκούβα παρέμενε ανοιχτή, οι αστυνομικοί αποφάσισαν να αναλάβουν δράση. Χρησιμοποίησαν τσιμέντο και έκλεισαν τη συγκεκριμένη τρύπα επί του οδοστρώματος.

Με παρέμβασή του ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, καυτηρίασε την στάση των αστυνομικών, αναρωτώμενος σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε κείμενό του εάν «μία πράξη ‘αυτοδικίας’, μπορεί ποτέ να είναι μία πράξη ευθύνης».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις