Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Κώστας Τσιμίκας: Εικόνες από το σπίτι που αγόρασε και επιπλώνει στις Σέρρες

Κώστας Τσιμίκας: Εικόνες από το σπίτι που αγόρασε και επιπλώνει στις Σέρρες

Ο Κώστας Τσιμίκας κατάγεται από τις Σέρρες και πολύ σύντομα θα αποκτήσει ένα καινούργιο ησυχαστήριο. Το σπίτι που ετοιμάζει ξεχωρίζει για την αισθητική του…

Το δικό του ησυχαστήριο, ένα μίνιμαλ διαμέρισμα, στις Σέρρες, αποκτά το επόμενο διάστημα ο άσος της Λίβερπουλ, Κώστας Τσιμίκας. Πρόκειται για ένα σύγχρονο σπίτι με ατμοσφαιρική διάθεση, ιδιαίτερα λειτουργικό, που δημιουργείται βάσει των επιλογών του διεθνούς αμυντικού.

Η κατοικία του Κώστα Τσιμίκα βρίσκεται στη διαδικασία κατασκευής και έχει ως βάση της τα σκούρα χρώματα. Ο «Greek Scouser» (σ.σ. scousers λένε τους οπαδούς της Λίβερπουλ), όπως τον αποκαλούν οι φίλαθλοι της Λίβερπουλ, -δεν ξεχνά τον τόπο καταγωγής του, τις Σέρρες, που επισκέπτεται όταν του το επιτρέπουν οι αθλητικές του υποχρεώσεις και αποφάσισε να δημιουργήσει το δικό του… καταφύγιο, που βασίζεται σε απλές και αυστηρές γραμμές, οι οποίες με τη βοήθεια των υλικών που έχουν επιλεγεί αποπνέουν οικειότητα.

Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στον φωτισμό του διαμερίσματος, καθώς εκτός από τα επιδαπέδια και κρεμαστά φωτιστικά υπάρχει έντονη η παρουσία του κρυφού φωτισμού, που δημιουργεί μία αίσθηση ζεστασιάς. Βασικά υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι το μάρμαρο, η πέτρα που τοποθετήθηκε σε επιλεγμένα σημεία της κατοικίας, αλλά και το σκούρο ξύλο.      

Φως, υλικά, χρώματα, όλα λειτουργούν καθοριστικά ώστε να δημιουργηθεί ένα μοντέρνο, αλλά συνάμα διαχρονικό διαμέρισμα.

Το διαμέρισμα του Κώστα Τσιμίκα διαθέτει σαλοκουζίνα, master bedroom που συνοδεύεται από dressing room και δική του τουαλέτα, δεύτερη κρεβατοκάμαρα, η οποία λειτουργεί ως ξενώνας, μία ακόμη τουαλέτα και άλλους βοηθητικούς χώρους.

Πηγή: voria.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις