Σάββατο, 18 Μαΐ
18oC Αθήνα

Κοζάνη: Ασφαλτόστρωση ανέκδοτο – Το συνεργείο άφησε τους δύο δρόμους σε αυτή την κατάσταση [pics]

Κοζάνη: Ασφαλτόστρωση ανέκδοτο – Το συνεργείο άφησε τους δύο δρόμους σε αυτή την κατάσταση [pics]

Μπαλώματα κυριολεκτικά και μεταφορικά σε δρόμους της Κοζάνης. Οδηγοί που περνούν από το σημείο, προσπαθούν να πιστέψουν στα μάτια τους…

Οι επίμαχες εικόνες δείχνουν τι συμβαίνει σε πολλούς δρόμους της χώρας, που χρειάζονται ασφαλτόστρωση. Μπαλώματα λοιπόν, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Όπως αυτά που φαίνονται παρακάτω…

Αυτή τη φορά οι εικόνες έρχονται από τις οδούς Ξηρολίμνης και Πετρανών. Ο άνθρωπος που τις τράβηξε τονίζει πως τέτοιες τακτικές με «μπαλώματα» δε λύνουν το πρόβλημα με τις λακκούβες.

«Σημερινές φωτογραφίες ασφαλτικής “αποκατάστασης” στις οδούς Ξηρολίμνης και Πετρανών στην Κοζάνη. Ειδικός δεν είμαι αλλά νομίζω ότι κάπου γίνεται λάθος και αυτό συμβαίνει σε όλο τον Δήμο που πέφτει άσφαλτος το τελευταίο διάστημα εκτός από τους μεγάλους κεντρικούς δρόμους.

Η λογική είναι να βάζουν από λίγη άσφαλτο σε πολλά σημεία έτσι ώστε να ικανοποιούνται πολλά αιτήματα και αυτή η τακτική είναι κανόνας σήμερα. Όμως μάλλον το τελικό αποτέλεσμα δεν θα τους δικαιώσει αφού τα μπαλώματα αυτά θα ανοίξουν πολύ γρήγορα και λόγω καιρικών συνθηκών της περιοχής μας, θα γίνουν καινούριες λακκούβες. Ας το ξανασκεφτούν οι αρμόδιοι της Τεχνικής Υπηρεσίας».

Πηγή: kozanilife.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις