Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Κοζάνη: Αυτή είναι η 9χρονη Χριστίνα που έγινε μοντέλο με τις ευλογίες της μητέρας και του πατέρα της [pics]

ΦΩΤΟ από kozanilife.gr
ΦΩΤΟ από kozanilife.gr

Το γλυκό κοριτσάκι υπέγραψε συμβόλαιο με γερμανική εταιρεία και όπως λέει η μητέρα της είναι χαρούμενη και κάνει όνειρα. Ικανοποιημένοι δηλώνουν οι γονείς που τονίζουν ότι φρόντισαν να ικανοποιήσουν την επιθυμία του παιδιού τους…

Η 9χρονη Χριστίνα, με καταγωγή από την Κοζάνη από τη μητέρα της και την Πρέβεζα από την πλευρά του πατέρα της, κατακτά τις πασαρέλες της Γερμανίας, παρά το μικρό της ηλικίας της. Αυτή τη στιγμή συνεργάζεται με πρακτορείο μοντέλων, το SModell Münche, ενώ η Ελένη, η μητέρα της, εξηγεί ότι η μικρή Κρίστα, έχει όνειρο ζωής να γίνει μοντέλο και έτσι αναζήτησαν το καλύτερο για εκείνη. Η καταγωγή της μητέρας της μικρής, είναι από την Οινόη Κοζάνης και όπως εξηγεί η ίδια, έφυγε πριν 16 χρόνια για την αναζήτηση μιας καλύτερης ζωής και τα κατάφερε.

Όπως δηλώνει η μητέρα της μικρής: «Την Κρίστα την πήραν χωρίς κάστινγκ και είμαστε πολύ χαρούμενοι για το παιδί μας που μπορέσαμε να της προσφέρουμε μια αρχή για το όνειρό της. Βέβαια το σχολείο και η κατάρτιση των παιδιών, είναι η προτεραιότητά μας. Βρίσκομαι 16 χρόνια στο Μόναχο και ο σύζυγος μου 25. Ξεκινήσαμε με πολλές δυσκολίες, δεν είναι εύκολο να φεύγεις από τη χώρα σου και ξαφνικά να χτίζεις τη ζωή σου σε μια ξένη χώρα, γι” αυτό και θέλουμε τα παιδιά μας να έχουν πιο εύκολη ζωή. Είμαστε περήφανοι για την Κρίστα, είναι η καλύτερη μαθήτρια στην τάξη…

Τα πράγματα εδώ σε ότι αφορά το μόντελιγκ είναι πιο απλά σε σχέση με την Ελλάδα, δεν υπάρχει αυτή η υστερία και η εμμονή, είναι κάτι προσιτό, σαν να κάνεις οποιοδήποτε άλλο χόμπι και ίσως αυτό να αποτελεί και την απομυθοποίηση του πράγματος. Εξάλλου όταν οι γονείς είναι στο πλευρό δεν υπάρχει φόβος. Έπειτα μπορεί να το βαρεθεί κάποια στιγμή.Τώρα είναι χαρούμενη κι εμείς μαζί της».

Σήμερα η οικογένεια ζει στο Μόναχο όπου και οι δυο γονείς εργάζονται σκληρά, ενώ πάντα όπως εξηγεί η μητέρα της μικρής Κρίστα, προσπαθούν να προσφέρουν στα παιδιά τους μια ολοκληρωμένη επιμόρφωση αλλά και ότι άλλο χρειαστεί στα παιδιά τους, ίσως και ότι στερήθηκαν οι ίδιοι. Η Κρίστα πηγαίνει σε δυο σχολεία, σε Ελληνικό και Γερμανικό, ενώ κάθε Κυριακή πηγαίνει στον ποντιακό σύλλογο Νταχάου όπου μαθαίνει να χορεύει αλλά και να παίζει λύρα.

Η οικογένεια επισκέπτεται συχνά την Κοζάνη, αλλά και την Πρέβεζα από όπου κατάγεται ο σύζυγος, ενώ όπως δήλωσε κλείνοντας, θα ήθελε να δει να αλλάζουν τα πράγματα στην Ελλάδα! « Όταν ζεις στο εξωτερικό, νιώθεις πιο έντονα το ότι είσαι Έλληνας, θα έλεγα με απόλυτη βεβαιότητα ότι μου λείπει η γενέτειρά μου η Κοζάνη».

Πηγή:

kozanilife.gr

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε