Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Κοζάνη: Αυτός είναι ο πραγματικός ταξίαρχος Θεοχάρης που έπλασε τον ήρωα του Νίκου Φώσκολου [pics]

Κοζάνη: Αυτός είναι ο πραγματικός ταξίαρχος Θεοχάρης που έπλασε τον ήρωα του Νίκου Φώσκολου [pics]

Ο ταξίαρχος Θεοχάρης άφησε εποχή στο “Καλημέρα Ζωή”. Ο Νίκος Φώσκολος και ο Γιώργος Βασιλείου, εμπνεύστηκαν από ένα νεαρό τότε αστυνομικό, που πλέον έγινε ταξίαρχος…

Η γνωστή τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1, Καλημέρα Ζωή του Νίκου Φώσκολου που “σάρωσε” κατά την περίοδο που προβλήθηκε (1993-2006), φαίνεται να ήταν προφητική για τον σημερινό Ταξίαρχο Χαράλαμπο Θεοχάρη από την Κοζάνη.

Η ιστορία πραγματικά έχει το δικό της ενδιαφέρον, ενώ οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν ότι η προσωπικότητα του Ταξίαρχου Στάθη Θεοχάρη στο Καλημέρα Ζωή, δεν είναι τυχαία, αλλά ο ήρωας γεννήθηκε μέσα από το υπαρκτό πρόσωπο του τότε Αστυνομικού κ. Χαράλαμπου Θεοχάρη, που ζούσε στην Αθήνα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο αείμνηστος συγγραφέας και σκηνοθέτης Νίκος Φώσκολος και ο αείμνηστος επίσης ηθοποιός Γιώργος Βασιλείου εμπνεύστηκαν τον ρόλο από τον Ταξίαρχο, πλέον, Χαράλαμπο Θεοχάρη, ο οποίος τότε ήταν νέος Αστυνομικός που έτυχε να γνωριστεί με τον ηθοποιό, Γιώργο Βασιλείου.

Ο ηθοποιός διέκρινε στον νεαρό αστυνομικό, το ρόλο του σοβαρού και στιβαρού υπηρέτη του νόμου, που προέβλεπε το σενάριο. Κράτησαν το επίθετο Θεοχάρης, άλλαξαν το όνομα από «Μπάμπης» σε «Στάθης» και ο ρόλος ήταν έτοιμος. Η προσωπική τους επαφή έπλασε την πασίγνωστη μορφή που έμεινε κυριολεκτικά στην ιστορία, του Ταξίαρχου Θεοχάρη από το “Καλημέρα Ζωή”.

Έγινε ταξίαρχος ο Χαράλαμπος Θεοχάρης

Φτάνοντας στο σήμερα, ο πρώην Αστυνομικός Διευθυντής Κοζάνης ο κ. Χαράλαμπος Θεοχάρης, πριν από λίγες ημέρες με τις κρίσεις της Ελληνικής Αστυνομίας προήχθη στο βαθμό του Ταξίαρχου.

Αυτό που δεν είχε φανταστεί ούτε και ο ίδιος, είναι αφενός η μεγάλη επιτυχία που έτυχε η προσωπικότητα του τηλεοπτικού Θεοχάρη και αφετέρου, ότι σήμερα μετά από τόσα χρόνια θα έβλεπε να ξεδιπλώνεται κατά κάποιο τρόπο, το δικό του σενάριο ζωής.

Πηγή: kozanilife.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις