Τετάρτη, 1 Μαΐ
22oC Αθήνα

Κοζάνη: Δημοτικός σύμβουλος στο Αυτόφωρο κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βία

Κοζάνη: Δημοτικός σύμβουλος στο Αυτόφωρο κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βία

Ο δημοτικός σύμβουλος συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία, μετά την καταγγελία της συντρόφου του, στην Κοζάνη. Υπέβαλε και ο ίδιος μήνυση σε βάρος της…

Θέμα συζήτησης στην Κοζάνη η σύλληψη ενός άντρα για ενδοοικογενειακή βία, που είναι εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος. Τους αστυνομικούς ειδοποίησε η σύντροφός του, που τον κατήγγειλε για ξυλοδαρμό. Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο διαμέρισμα και του πέρασαν χειροπέδες. Οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί. Από την πρώτη στιγμή αρνείται τα όσα του αποδίδονται. Πέρασε μάλιστα στην αντεπίθεση και υπέβαλε μήνυση σε βάρος της γυναίκας. Η δικαιοσύνη καλείται να κρίνει τα στοιχεία και να αποφασίσει για την υπόθεση.

Μια ακόμη υπόθεση με ενδοικογενειακή βία απασχόλησε τις αστυνομικές αρχές της Αστυνομικής Διεύθυνσης στην Κοζάνη τις περασμένες ημέρες. Το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου 30 Μαρτίου, προσήλθε στο Α.Τ. Κοζάνης νεαρή γυναίκα, η οποία κατήγγειλε ξυλοδαρμό από τον φίλο της, με τον οποίο διέμεναν μαζί.

Στη συνέχεια η εν λόγω κοπέλα υπέβαλε μήνυση κατά του φερόμενους ως δράστη, ο οποίος είναι νυν δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Κοζάνης, με τον τελευταίο να συλλαμβάνεται και να οδηγείται με την αυτόφωρη διαδικασία στο δικαστήριο.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο φερόμενος ως δράστης του περιστατικού ζήτησε και έλαβε αναβολή, με την εκδίκαση της υπόθεσης να προγραμματίζεται σε αρκετούς μήνες από σήμερα.

Σύμφωνα με το kozanimedia.gr, ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Κοζάνης, εκλεγμένος με την παράταξη της δημοτικής αρχής, φέρεται να υπέβαλε, στη συνέχεια, και εκείνος με τη σειρά του μήνυση για ψευδή καταμήνυση κατά της φίλης του.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις