Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Κοζάνη – Γυναίκα 47χρονου ανεμβολίαστου που πέθανε από κορονοϊό: «Ας μη χαθεί άλλος άδικα»

Κοζάνη – Γυναίκα 47χρονου ανεμβολίαστου που πέθανε από κορονοϊό: «Ας μη χαθεί άλλος άδικα»

Πένθος στα Σέρβια Κοζάνης για τον 47χρονο, πατέρα ενός βρέφους 3,5 μηνών, που πέθανε από επιπλοκές του κορονοϊού. Ο άτυχος άντρας δεν είχε κάνει το εμβόλιο και δεν είχε υποκείμενα νοσήματα. 

Ο 47χρονος νοσηλευόταν για εβδομάδες με κορονοϊό στη ΜΕΘ του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαϊδας, ενώ νόσησαν και η σύζυγός του και το μωράκι τους. 

Σε ανάρτησή της στο Facebook, η γυναίκα του 47χρονου κάνει λόγο για έναν άνθρωπο των άκρων που μπορεί να μην έκανε το εμβόλιο, αλλά δεν προσπαθούσε να αλλάξει τη γνώμη σε κανέναν. «Δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας και από την πρώτη μέρα που νοσήσαμε πήρε τα φάρμακά του. Πήγε και στο νοσοκομείο 2 φορές, αλλά όταν αποφάσισαν να τον κρατήσουν ήταν μάλλον αργά» γράφει. 

Σημειώνει δε ότι όσοι τον αγαπούσαν, του έλεγαν να κάνει το εμβόλιο. «Για την μνήμη του λοιπόν ας σταματήσει όλη αυτή η παραπληροφόρηση ότι δεν έπαιρνε φάρμακα, δεν πήγαινε στον γιατρό και είχε θέματα υγείας», σημειώνει – μεταξύ άλλων – η γυναίκα του 47χρονου. 

«Αφήστε την ψυχούλα του να ηρεμήσει. Αν είχε κάνει το εμβόλιο ίσως να ήταν μαζί μας, μπορεί και όχι!» προσθέτει, 

Και καταλήγει: «Θα πω μόνο προσέξτε πολύ και μην σκέφτεστε ότι “σε μένα δεν θα τύχει”. Ας μη χαθεί άλλος άνθρωπος άδικα και ας μην πονέσει άλλος όπως εγώ». 

Δείτε αναλυτικά την ανάρτησή της:

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις