Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Κοζάνη: Η στιγμή που μεγάλη αρκούδα με τα δύο αρκουδάκια της βρίσκονται μπροστά από αυτοκίνητο νεαρών

Κοζάνη: Η στιγμή που μεγάλη αρκούδα με τα δύο αρκουδάκια της βρίσκονται μπροστά από αυτοκίνητο νεαρών

Η αρκούδα με τα δύο αρκουδάκια της, βρίσκονται στο χιονισμένο βουνό, τη στιγμή που η παρέα των νεαρών στην Κοζάνη απολαμβάνει τη βόλτα και το χιονισμένο τοπίο…

Το αυτοκίνητο κινείται και ο συνοδηγός καταγράφει με το κινητό του τηλέφωνο εικόνες, που τις τελευταίες ώρες, κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Ο λόγος βρίσκεται μπροστά, στο χιονισμένο βουνό, με μία αρκούδα να τρέχει μπροστά από τα δύο μικρά της.

Μια παρέα νέων έπεσε πάνω στην αρκούδα με τα δύο αρκουδάκια της, που δεν είχαν πέσει σε χειμέρια νάρκη και έτρεχαν στα χιόνια, πιθανότατα σε αναζήτηση τροφής, το πρωί της περασμένης Τετάρτης (12-01-2022).

Τις αρκούδες συνάντησαν στο βουνό Βέλια στα Σιάτιστα της Κοζάνης, στο δρόμο προς τις Ανεμογεννήτριες. Ευτυχώς οι φίλοι ήταν μέσα στο αυτοκίνητο και οι αρκούδες δεν κινήθηκαν σε κανένα σημείο απειλητικά εναντίον τους.

Για άλλη μια φορά τονίσουμε ότι χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή γιατί αν η αρκούδα αισθανθεί απειλή για τα μικρά της μπορεί να επιτεθεί και να γίνει ιδιαίτερα επικίνδυνη. Δείτε το βίντεο του sierafm.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις