Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Κοζάνη: Νέες μαρτυρίες για την 82χρονη αγνοούμενη από τα Πετρανά – Που στρέφονται οι έρευνες

Κοζάνη: Νέες μαρτυρίες για την 82χρονη αγνοούμενη από τα Πετρανά – Που στρέφονται οι έρευνες

Πέντε μάρτυρες τα ξημερώματα του Σαββάτου (02.02.2019), γύρω στις 4 το πρωί, είδαν μια ηλικιωμένη γυναίκα με μπαστούνι, να διασχίζει πεζή τον κεντρικό δρόμο της Εθνικής οδού Κοζάνης – Λάρισας, στο ύψος του βενζινάδικου που βρίσκεται έξω τα Πετρανά Κοζάνης, η οποία είχε κατεύθυνση προς Λάρισα.

Οι Αρχές εξετάζουν με κάθε λεπτομέρεια όλες τις πιθανές εκδοχές για την αγνοούμενη γυναίκα, καθώς και τις μαρτυρίες των πέντε ανθρώπων που κάνουν λόγο για μια ηλικιωμένη γυναίκα, που έμοιαζε στην 82χρονη αγνοούμενη από τα Πετρανά, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς.

Δυνάμεις της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κοζάνης, της Ελληνικής ομάδας διάσωσης, καθώς και εθελοντών, βρίσκονται κυριολεκτικά επί ποδός, προκειμένου να βρεθεί η ηλικιωμένη γυναίκα από τα Πετρανά Κοζάνης.

Έκκληση απευθύνουν οι συγγενείς της 82χρονης μέσα από το KOZANILIFE.GR οι οποίοι περνούν ώρες αγωνίας, σε όποιον διερχόμενο από εκείνο το σημείο της Εθνικής οδού Κοζάνης – Λάρισας κατά τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου 2 Φεβρουαρίου έχει δει το παραμικρό να το καταθέσει στην Αστυνομία.

πηγή: kozanilife.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις