Σάββατο, 18 Μαΐ
17oC Αθήνα

Κοζάνη: Ο δολοφόνος της Ανθής Λινάρδου ζητάει να δει τα παιδιά του – ”Δεν ξέρω τι θα τους πω”!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Σχεδόν τρεις μήνες μετά την ανατριχιαστική δολοφονία της Ανθής Λινάρδου στην Κοζάνη, η υπόθεση ξαναζωντανεύει…

Ο φερόμενος ως δράστης ανέφερε στον δικηγόρο του Άδωνη Κουλιούφα ότι θέλει να μιλήσει με τα παιδιά του. Αν και για πολλές ημέρες υποστήριζε ότι η γυναίκα του είχε εξαφανιστεί και την έψαχνε παντού, συνελήφθη και φέρεται να ομολόγησε το στυγερό έγκλημα που διέπραξε και οδηγήθηκε στις φυλακές.

Σήμερα, βρίσκεται στις φυλακές Κοζάνης και δηλώνει μετανιωμένος για όσα έκανε. Θέλει να μιλήσει στα τρία του παιδιά, τα πραγματικά θύματα της οικογενειακής τραγωδίας. Όπως χαρακτηριστικά είπε ο δικηγόρος του «δεν ξέρει τι θα τους πει… ωστόσο θέλει απλά να τα ακούσει».

Εν τω μεταξύ, στις 25 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η εκδίκαση της υπόθεσης για την επιμέλεια των παιδιών της Ανθής Λινάρδου έπειτα από την αναβολή που πήρε η υπόθεση όπως ήταν αναμενόμενο, λόγω της αποχής των δικηγόρων. Η πλευρά της υπεράσπισης του κατηγορουμένου και συγκεκριμένα ο δικηγόρος του φερόμενου ως δράστη αιτήθηκε την προσωρινή επικοινωνία της οικογένειας του πελάτη του και συγκεκριμένα των γονέων του κατηγορούμενου με τα ανήλικα τέκνα του.

Έπειτα από την προσωρινή διαταγή που ελήφθη κατόπιν του αιτήματος του κ. Κουλιούφα, εώς και τις 25 Μαΐου που δικάζονται τα δύο αντίθετα δικόγραφα για την επιμέλεια των παιδιών, επιτρέπεται στους γονείς του κατηγορουμένου να επικοινωνούν κάθε Σάββατο με τα εγγόνια τους.

Πηγή: Τηλεόραση Star

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε