Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Κοζάνη: Ο φερόμενος ως δράστης απέναντι στους οργισμένους συγγενείς της Ανθής Λινάρδου – Τι έγινε στη νέα δίκη [vid]

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η δολοφονία της Ανθής Λινάρδου αναβίωσε ξανά. Οργισμένοι συγγενείς της ξέσπασαν στα δικαστήρια…

Χωρίς τον βασικό μάρτυρα κατηγορίας ξεκίνησε στις 11:00 η εκδίκαση της υπόθεσης του 40χρονου φερόμενου ως δράστη με την κατηγορία πρόκλησης σε τρίτο, για την εκτέλεση κακουργήματος ή πλημμελήματος.

Ο δημοσιογράφος τηλεοπτικής εκπομπής ο οποίος φέρεται να δέχτηκε την καταγγελία από συγκρατούμενο του φερόμενου ως δράστη στις φυλακές των Γρεβενών, επικαλούμενος επαγγελματικούς λόγους, δεν παραβρέθηκε στο δικαστήριο, στέλνοντας με επιστολή την κατάθεσή του  και ζητώντας από το Δικαστήριο πως σε περίπτωση που δεν δοθεί η αναβολή, να αναγνωστεί η έγγραφη κατάθεσή του.

Έντονες αποδοκιμασίες στον συζυγοκτόνο

Από την πλευρά της υπεράσπισης του 40χρονου, η συνήγορός του Ασημίνα Μαγγόλα ζήτησε από το Δικαστήριο με Εισαγγελική παραγγελία να γίνει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, ώστε να διαπιστωθεί εάν ευσταθεί η κατηγορία, κάτι το οποίο δεν έγινε δεκτό από τον Πρόεδρο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Γρεβενών, μιας και η συγκεκριμένη ενέργεια δεν πληροί της προϋποθέσεις και αφορά συγκεκριμένες υποθέσεις κακουργημάτων και μόνο.

Επίσης, από την πλευρά του κατηγορουμένου κατατέθηκε μήνυση κατά παντός υπευθύνου για την συγκεκριμένη υπόθεση. Στο τέλος της δίκης, δεν έλειψε η ένταση στην δικαστική αίθουσα, όταν συγγενικό πρόσωπο της Ανθής Λινάρδου έχασε την ψυχραιμία του και προσπάθησε να επιτεθεί στον φερόμενο ως δράστη.

Τέλος, στις 9 Μαΐου 2018 που θα γίνει το δικαστήριο, ζητήθηκε να παρευρεθεί ως μάρτυρας και ο κρατούμενος των φυλακών Γρεβενών που φαίνεται να κατήγγειλε το γεγονός στον δημοσιογράφο εκπομπής.

Πηγή: kozanilife.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις