Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Κοζάνη: Πώς έγινε το δυστύχημα στο φωτοβολταϊκό πάρκο – Την Τετάρτη η κηδεία του άτυχου 37χρονου

Κοζάνη: Πώς έγινε το δυστύχημα στο φωτοβολταϊκό πάρκο – Την Τετάρτη η κηδεία του άτυχου 37χρονου

Την Τετάρτη (15.12.2021) στην Κοζάνη το τελευταίο αντίο στον 37χρονο που έχασε τη ζωή του, από ηλεκτροπληξία, σε φωτοβολταϊκό σταθμό.

Την ίδια στιγμή βρίσκονται σε εξέλιξη στην Κοζάνη οι έρευνες της αστυνομίας, αλλά και της Γενικής Επιθεώρησης Εργασίας, για τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η τραγωδία που σόκαρε την τοπική κοινωνία.

Όπως υπενθυμίζει το Kozanimedia, ο άτυχος 37χρονος εργαζόταν ως οδηγός και αποθηκάριος στην εταιρία, ο ιδιοκτήτης της οποίας είναι, μάλιστα, και στενός του φίλος.

Μετέβη στο συγκεκριμένο φωτοβολταϊκό πάρκο, μαζί με μηχανικό, προκειμένου ο τελευταίος να τραβήξει φωτογραφίες που ήταν, τυπικά, απαραίτητες, για σύναψη σύμβασης της εταιρίας με τράπεζα.

Κάποια στιγμή και για άγνωστο, ακόμη, λόγο, ο 37χρονος άνοιξε και τον κλειστό χώρο, στον οποίο βρίσκεται ο μετασχηματιστής και, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, κεραυνοβολήθηκε από ηλεκτρικό ρεύμα, με συνέπεια να χάσει ακαριαία τη ζωή του.

Σοκαρισμένος, αλλά καλά στην υγεία του, ο μηχανικός και συνεργάτης της τράπεζας κάλεσε αμέσως σε βοήθεια, αλλά ήταν, πλέον, αργά για τον άτυχο 37χρονο.

Click4more: Κοζάνη: Νεκρός ένας 38χρονος εργαζόμενος σε φωτοβολταϊκό πάρκο από ηλεκτροπληξία

Τόσο ο ιδιοκτήτης της εταιρίας του φωτοβολταϊκού σταθμού, όσο και ο μηχανικός, έδωσαν καταθέσεις στο Αστυνομικό Τμήμα Κοζάνης, εμφανώς σοκαρισμένοι, προφανώς, από το τραγικό αυτό περιστατικό.

Η κηδεία του άτυχου 37χρονου θα τελεστεί έξω από τα Πετρανά Κοζάνης την Τετάρτη (14.12.2021).

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις