Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Κοζάνη: Στα δικαστήρια ο φερόμενος ως δράστης – Τον περίμενε η μητέρα της Ανθής Λινάρδου!

ΦΩΤΟ από facebook

Ο 40χρονος κατηγορείται ότι σκότωσε και έθαψε την Ανθή Λινάρδου σε ένα έγκλημα που συγκλόνισε τη χώρα. Πλέον αντιμετωπίζει νέες κατηγορίες…

Δικάζεται στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Γρεβενών ο φερόμενος ως δράστης από το Βελβεντό Κοζάνης. Συγκεκριμένα ο κατηγορούμενος για την υπόθεση της Ανθής Λινάρδου, κατηγορείται για συμφωνία μεταξύ αυτού και συγκρατούμενού του, στο σωφρονιστικό κατάστημα Φελλίου Γρεβενών, όπου εξέτιε την ποινή της ισόβιας κάθειρξης, όπου κατά τη διάρκεια της άδειας του δεύτερου, θα προκαλούσε σωματική βλάβη στη μητέρα της Ανθής Λινάρδου.

Στα Γρεβενά για την υπόθεση βρίσκεται και η μητέρα της άτυχης Ανθής, Παρασκευή Λινάρδου συνοδευόμενη από τη δικηγόρο Παρασκευή Σαββίδου καθώς και η συνήγορος υπεράσπισης του  Ασημίνα Μαγγόλα.

Αρνείται τα πάντα

Για τη νέα κατηγορία του 40χρονου μίλησε η συνήγορος του από το Βελβεντό Ασημίνα Μαγγόλα. Η ίδια κάνει λόγο για μια κατηγορία που είναι ανυπόστατη και χωρίς έρεισμα στο αποδεικτικό υλικό, δηλώνοντας: «Ο πελάτης μου αρνείται την κατηγορία. Δεν έχει καμία απολύτως συμμετοχή για την κατηγορία που του αποδίδεται. Επίσης δεν είχε κανένα σκοπό, καμία πρόθεση, σε κανένα αδίκημα. Ισχυρίζεται ακράδαντα ότι είναι προφανώς κατασκευασμένη, από εκείνους που έχουν διπλή επιδίωξη με σκοπό να δυσχεράνουν σε δικαστικό επίπεδο τη θέση του στο Εφετείο, ελπίζοντας ότι όλα αυτά θα αποδειχτούν κατά την ακροαματική διαδικασία».

«Επιπρόσθετα, για τη συγκεκριμένη υπόθεση, ο πελάτης μου ισχυρίζεται ότι είναι κατασκευασμένη και για το λόγο ότι αποσκοπεί στο να καταφέρουν ένα καίριο και αποφασιστικό πλήγμα σε επικοινωνιακό επίπεδο στη δημόσια εικόνα του αποδίδοντας σε αυτόν συμπεριφορές οι οποίες είναι άσχετες με το ποιόν του και με τον κώδικα αξιών που έχει. Ο πελάτης σέβεται και υπολήπτεται τη μητέρα την Ανθής, δεν είχε, δεν έχει και ούτε σκέφτηκε ποτέ να κάνει κακό σε οποιοδήποτε τρίτο πρόσωπο».

Σχετικά με την βασική υπόθεση στην οποία είχε καταδικαστεί, η κα. Μαγγόλα δήλωσε: «Ήταν ένα ατυχές συμβάν. Δεν είναι τα πραγματικά περιστατικά αυτά τα οποία παρουσιάστηκαν από τα ΜΜΕ, παρόλο που υιοθετήθηκαν από την Πρωτόδικη απόφαση κάποια από αυτά.»

Πηγή: kozanilife.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις