Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Κοζάνη: Στο κόκκινο η αγωνία για τους τραυματίες από την επίθεση με τσεκούρι στην εφορία! Η νέα ενημέρωση

Κοζάνη

Ώρες αγωνίας για τους συγγενείς των τριών τραυματιών από την επίθεση με τσεκούρι στην εφορία της Κοζάνης…

Το νοσοκομείο Παπανικολάου εξέδωσε νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας τους. Σύμφωνα με αυτό, πιο σοβαρή είναι η κατάσταση του 56χρονου και της 67χρονης που δέχθηκαν μια σειρά από χτυπήματα με το τσεκούρι. Συγκεκριμένα:

Η ασθενής Μ. Μ. 47 ετών εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική. Η γενική της κατάσταση είναι σταθερή και διαφεύγει τον κίνδυνο. Είναι υπό στενή ιατρική παρακολούθηση

Η ασθενής Π. Θ. 67 ετών, νοσηλεύεται στη Β Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (Β ΜΕΘ) με μηχανική υποστήριξη. Παρουσιάζει σταδιακά μικρές βελτιώσεις. Η κατάσταση της είναι σοβαρή και η εξέλιξη της θα κριθεί μετά από νευροχειρουργική και γναθοχειρουργική εκτίμηση κατά τη διάρκεια του σαββατοκύριακου.

Ο ασθενής Ξ.Π. 56 ετών, νοσηλεύεται στη Β Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Με μηχανική υποστήριξη. Έχει υποβληθεί σε σοβαρές νευροχειρουργικές επεμβάσεις. Η κατάσταση του παραμένει κρίσιμη λόγω βαρύτατων βλαβών στον εγκέφαλο. Εμφανίζει μικρά σημεία βελτίωσης. Οι θεράποντες ιατροί εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία.

Click4more: Κοζάνη: Σάλος με το ανατριχιαστικό βίντεο της επίθεσης με τσεκούρι στην εφορία! Γιατί κατέβηκε το βίντεο ντοκουμέντο

Γιατί κατέβηκε το βίντεο της επίθεσης

Ο προϊστάμενος της ΔΟΥ Κοζάνης Ιωάννης Ποδιώτης, από τη στιγμή που είδε το φως της δημοσιότητας το βίντεο της επίθεσης με τσεκούρι στην ΔΟΥ Κοζάνης, προχώρησε σε όλες τις ενέργειες ώστε να “κατέβει, από το διαδίκτυο. Συγκεκριμένα ήρθε σε επαφή με την αστυνομία, την εισαγγελία και την ΕΣΗΕΑ.

Ενοχλημένοι, με τη δημοσίευση, μεταξύ άλλων και συγγενείς των τραυματιών, που του τηλεφώνησαν διαμαρτυρόμενοι, ζητώντας να πληροφορηθούν πως διέρρευσε το συγκεκριμένο οπτικοακουστικο υλικό. Κανείς δεν γνωρίζει μέχρι στιγμής πως διέρρευσε το συγκεκριμένο βίντεο και αναμένεται να διερευνηθεί.

Ανατριχιαστικές εικόνες στην εφορία

Ο δράστης μπαίνει με απόλυτη ψυχραιμία σε ένα από τα γραφεία και αρχικά επιτίθεται σε έναν άνδρα και στη συνέχεια στις δύο γυναίκες. Όλοι εργαζόμενοι στην εφορία Κοζάνης.  Στο βίντεο διακρίνεται καθαρά η επίθεση αρχικά στον 56χρονο, στον οποίο επέφερε τρία χτυπήματα, ενώ αμέσως μετά επιτέθηκε στην πρώτη από τις δύο γυναίκες που βρέθηκε μπροστά του.

Η τρίτη υπάλληλος τρομοκρατημένη προσπαθεί να ξεφύγει, αλλά λόγω του πανικού της σκοντάφτει σε γραφεία και καρέκλες, με αποτέλεσμα να σωριαστεί στο έδαφος και ο 45χρονος δράστης να την χτυπήσει με το τσεκούρι στην πλάτη.

Ο διευθυντής της ΔΟΥ, Ιωάννης Ποδιώτης, κατάφερε να τον ακινητοποιήσει με τη βοήθεια δύο ακόμη ανθρώπων, μιας γυναίκας και ενός άνδρα…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις