Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Κοζάνη: Το ίδιο πρόσωπο πίσω από 3 διαρρήξεις σε καταστήματα – Ψάχνουν τον τσιλιαδόρο που είχε

Κοζάνη: Το ίδιο πρόσωπο πίσω από 3 διαρρήξεις σε καταστήματα – Ψάχνουν τον τσιλιαδόρο που είχε

Στα χέρια της αστυνομίας στην Κοζάνη ένας 49χρονος κάτοικος της πόλης, που όπως διαπιστώθηκε κρυβόταν πίσω από τρεις πανομοιότυπες διαρρήξεις σε καταστήματα…

Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας στην Κοζάνη 3 περιπτώσεις κλοπών, που τελέστηκαν σε βάρος τριών καταστημάτων, στην πόλη της Κοζάνης, για τις οποίες συνελήφθη προχθές (24-11-2022) το μεσημέρι στην Κοζάνη από αστυνομικούς, ένας 49χρονος Έλληνας.

Από τη μεθοδική και εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι ο 49χρονος κατά το χρονικό διάστημα από 22-11-2022 έως 23-11-2022, διέπραξε τρεις κλοπές σε καταστήματα, στην Κοζάνη, ενώ σε μία τουλάχιστον από αυτές βρίσκονταν εξωτερικά του καταστήματος, ένα ακόμη άτομο, το οποίο ενεργούσε ως τσιλιαδόρος και τα στοιχεία του οποίου αναζητούνται να ταυτοποιηθούν.

Συγκεκριμένα, ο 49χρονος χρησιμοποιώντας την ίδια μεθοδολογία, παραβίασε είτε παράθυρο είτε πόρτα εισόδου των καταστημάτων, μπήκε μέσα και αφαίρεσε από τα ταμεία τους, συνολικά το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο αξίας 70 ευρώ.

Προανάκριση για τις υποθέσεις ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις