Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Κοζάνη: Το κομβόι της ευτυχίας – Ο γαμπρός το είπε και το έκανε – Η κούκλα νύφη έλαμψε από ευτυχία – video

Κοζάνη: Το κομβόι της ευτυχίας – Ο γαμπρός το είπε και το έκανε – Η κούκλα νύφη έλαμψε από ευτυχία – video
ΦΩΤΟ από kozanilife.gr

Ακόμα ένας γάμος με εικόνες που προκάλεσαν συζητήσεις. Ο γαμπρός και η νύφη σε πελάγη ευτυχίας…

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής 26 Αυγούστου ο Παναγιώτης και η Ελευθερία από την Κοζάνη, στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου. Ο Παναγιώτης, ο οποίος είναι επαγγελματίας οδηγός φορτηγού και κατάγεται από την Ακρινή Κοζάνης, επέλεξε να κάνει ένα εντυπωσιακό πέρασμα από τους δρόμους της Κοζάνης με τους συναδέλφους του, προκειμένου να φτάσει στην εκκλησία και ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου με την εκλεκτή της καρδιάς του.

Η εντυπωσιακή γαμήλια πορεία του γαμπρού με τις νταλίκες προς την εκκλησία, προκάλεσε την έκπληξη και τον θαυμασμό του κόσμου, που είχε τη χαρά να απολαύσει το γαμήλιο πέρασμα το οποίο οι συνάδελφοί του γαμπρού επανέλαβαν σε ένδειξη χαράς και κατά τη διαδρομή προς το κέντρο διασκέδασης. Ένα κομβόι με περισσότερες από 15 νταλίκες ξεσήκωσε στην κυριολεξία τους δρόμους της Κοζάνης, όπως μπορείτε να δείτε στα παρακάτω βίντεο.

Γάμος με γουρούνα στα Τρίκαλα

Αναμφίβολα οι γάμοι που έχουν τελεστεί κατά καιρούς στη χώρα μας πέραν του γεγονότος ότι έχουν αφήσει εποχή, κεντρίζουν και την προσοχή του κόσμου και δη των υποψήφιων, μελλόνυμφων ζευγαριών. Στο χθεσινό γάμο που τελέστηκε στο Γριζάνο Τρικάλων, δυο νέα παιδιά επισημοποίησαν την αγάπη τους επιλέγοντας  ένα πρωτότυπο τρόπο.

Η νύφη Αθανασία Μπακλαβά δεν πήγε με τα πόδια στην εκκλησία του Γριζάνου, ούτε φυσικά με αυτοκίνητο. Ανέβηκε σε μηχανάκι τετράτροχο «γουρούνα» που οδηγούσε ο αδερφός της και πήγε στην εκκλησία συνοδευόμενη από φίλους της που οδηγούσαν μηχανές.

Εκεί την περίμενε ο εκλεκτός της καρδιάς της Γεώργιος Ζίου συγγενείς και φίλοι που έσπευσαν να ευχηθούν στο ζευγάρι ευτυχισμένη ζωή, με πολλές ευχάριστες εκπλήξεις, όπως αυτή που επεφύλασσε η νύφη στο γαμπρό.

Πηγή: kozanilife.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις