Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Κοζάνη: Τον σκότωσε κεραυνός – Σπαραγμός για τον 22χρονο που έφυγε πρόωρα και αναπάντεχα!

Κοζάνη: Τον σκότωσε κεραυνός – Σπαραγμός για τον 22χρονο που έφυγε πρόωρα και αναπάντεχα!

Δακρυα στην Κοζάνη για τον θάνατο νεαρού. Ο κεραυνός τον χτύπησε σε περιοχή της Εορδαίας όπου βρισκόταν. Ανάλογη τραγωδία και λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη…

Νεκρός εντοπίστηκε το βράδυ του Σαββάτου (02-06-2018) σε περιοχή της Εορδαίας στην Κοζάνη ένας 22χρονος βοσκός. Πρόκειται για υπήκοο Αλβανίας, ο οποίος πιθανότατα χτυπήθηκε από κεραυνό και άφησε επί τόπου την τελευταία του πνοή.

Τον άτυχο άνδρα, που εργαζόταν ως βοσκός σε κτηνοτροφική μονάδα της περιοχής, εντόπισε συμπατριώτης του σε δύσβατο σημείο, κοντά στον οικισμό Ανατολικό. Διενεργείται νεκροψία-νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του, με τους συγγενείς του να παραμένουν συγκλονισμένοι.

Κεραυνός σκότωσε και οδηγό μηχανής

Ένας μοτοσικλετιστής έχασε τη ζωή του στην Εγνατία οδό, πιθανότατα, ύστερα από κεραυνό που τον χτύπησε, με συνέπεια να ανατραπεί το δίκυκλό του. Σύμφωνα με το ΕΚΑΒ, νεκρός είναι άνδρας περίπου 50 ετών.

Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 6 το απόγευμα της Κυριακής (03.06.2018), στην Εγνατία Οδό, στο ύψος του κόμβου Βαϊοχωρίου του δήμου Βόλβης, έξω από τη Θεσσαλονίκη.

Ο άτυχος άνδρας φαίνεται ότι έπεσε σε καταιγίδα και μετά την πτώση του μεταφέρθηκε σε εφημερεύων νοσοκομείο, όπου, όμως, διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Σε εξέλιξη είναι έρευνες για να διακριβωθούν οι συνθήκες θανάτου.

Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις