Δευτέρα, 29 Απρ.
24oC Αθήνα

Κοζάνη: Βίντεο με τη μάχη για να σωθεί τραυματισμένη αρκούδα μετά από τροχαίο

Κοζάνη: Βίντεο με τη μάχη για να σωθεί τραυματισμένη αρκούδα μετά από τροχαίο

Η αρκούδα τραυματίστηκε σε τροχαίο στην Κοζάνη, όμως η βοήθεια ήταν ταχύτατη και το άγριο ζώο, δείχνει να κερδίζει τη μάχη για τη ζωή του…

Η αρκούδα πετάχτηκε σε δρόμο στην Κοζάνη και αυτοκίνητο την χτύπησε και την τραυμάτισε στο κεφάλι. Μετά το τροχαίο υπήρξε κινητοποίηση που αποδείχθηκε σωτήρια για το ζώο. Κτηνίατρος έσπευσε στο σημείο και λίγο αργότερα η τραυματισμένη αρκούδα μεταφέρθηκε στο Κτηνιατρείο Άγριων Ζώων του «Αρκτούρου» όπου και παραμένει. Φαίνεται πως η ζωή της δεν κινδυνεύει, όμως θα χρειαστεί χρόνος για να επιστρέψει στο φυσικό της περιβάλλον.

Τροχαίο ατύχημα με θύμα μία αρκούδα σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής 13 Οκτωβρίου κοντά στη Νεάπολη στην Κοζάνη.

Η άτυχη αρκούδα, που ονομάστηκε «Γλύκα», τραυματίστηκε στο κεφάλι από διερχόμενο όχημα και στο σημείο έσπευσε η Ομάδα Άμεσης Επέμβασης του «Αρκτούρου» με κτηνίατρο που παρείχε τις πρώτες βοήθειες.

Το τραυματισμένο ζώο μεταφέρθηκε στο Κτηνιατρείο Άγριων Ζώων της οργάνωσης όπου και παρακολουθείται η εξέλιξη της υγείας του.

Πάντως, από την πρώτη εκτίμηση υπάρχει αισιοδοξία ότι η ζωή της αρκούδας δεν κινδυνεύει και ήδη μπορεί και σηκώνεται όρθια.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις