Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Κρήτη: 30 μήνες φυλάκιση με αναστολή στον πατέρα που χτύπησε τον 10χρονο γιο του

Χαρδαλιάς - Δικαστήρια
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΙΝΤΙΜΕ

Ενοχή και ποινή φυλάκισης 38 μηνών, πρότεινε η εισαγγελέας για τον 41 ετών πατέρα από τη Συρία ο οποίος κατηγορείται ότι χτύπησε βίαια τον 10χρονο γιο του, στο σπίτι τους στην Αμμουδάρα, στην Κρήτη, ενώ το δικαστήριο του επέβαλε τελικά ποινή φυλάκισης 30 μηνών με τριετή αναστολή.

Επιπλέον δόθηκε εντολή να διαβιβαστεί η δικογραφία στον αρμόδιο εισαγγελέα, ώστε να εξεταστεί το θέμα της αφαίρεσης ή όχι της επιμέλειας, σύμφωνα με το cretalive.

Ο ίδιος, στην απολογία του κλαίγοντας παραδέχτηκε ότι χτύπησε το ανήλικο παιδί αλλά και ότι το τελευταίο διάστημα είχαν συχνούς καβγάδες.

Όπως είπε, ο λόγος που εξοργίστηκε ήταν ότι τις τελευταίες 2-3 εβδομάδες αντιλήφθηκε ότι ο μικρός έβλεπε στον φορητό υπολογιστή υλικό ερωτικού περιεχομένου και θορυβημένος επιχείρησε να τον “συνετίσει”. Μέσα στο θυμό του έσπασε το laptop ενώ την Παρασκευή – οπότε και έγινε το περιστατικό – ο 10χρονος επέστρεψε από το σχολείο χτυπημένος. 

Σύμφωνα με την απολογία του πατέρα, ο ίδιος ενημερώθηκε από το σχολείο, ότι ο μικρός τσακώθηκε με ένα παιδί του σχολείου…

“Προσπάθησα να το προφυλάξω από το να κάνει ένα λάθος και εγώ έκανα το μεγαλύτερο” είπε ο πατέρας ενώπιον του δικαστηρίου, ενώ η έδρα επιφυλάχθηκε και αναμένεται να αποσυρθεί για να εκδώσει απόφαση. 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις