Δευτέρα, 4 Μαρ.
15oC Αθήνα

Κρήτη: 30χρονος έκλεψε 20 πρόβατα με… κλεμμένο φορτηγό

Κρήτη: 30χρονος έκλεψε 20 πρόβατα με… κλεμμένο φορτηγό

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί στην Κρήτη, όταν ύστερα από παρακολούθηση εντόπισαν έναν 30χρονο Κρητικό που είχε κλέψει φορτηγάκι από το Ηράκλειο και στη συνέχεια με αυτό έκλεψε 20 πρόβατα από τη Φαιστό…

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό ο 30χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του αστυνομικού τμήματος Αστερουσίων, σε συνεργασία με αστυνομικούς ΤΕΚΑΜ Κρήτης και της ΟΠΚΕ Ηρακλείου, σε περιοχή του Δήμου Φαιστού, καθώς κατηγορείται για κλοπή οχήματος και ζωοκλοπές..

Όπως προέκυψε, στις 17 Οκτωβρίου, ο άνδρας αφαίρεσε φορτηγό από περιοχή του Δήμου Ηρακλείου το οποίο έκρυβε σε αποθήκη σε περιοχή του Δήμου Γόρτυνας.

Το απόγευμα της Κυριακή 13 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε συντονισμένη επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκε ο άνδρας όταν έφτασε με το κλεμμένο φορτηγό σε περιοχή του Δήμου Φαιστού και αφαίρεσε από ξένο στάβλο ιδιοκτησίας είκοσι πρόβατα.

Στη συνέχεια τα μετέφερε σε περιφραγμένη αγροτική περιοχή και προσπάθησε να κρύψει και πάλι το φορτηγό.

Ο άνδρας ακινητοποιήθηκε από την αστυνομία και συνελήφθη.

Τόσο τα πρόβατα όσο και το φορτηγό επεστράφησαν στους ιδιοκτήτες τους. Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αστερουσίων.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις