Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Κρήτη: 50χρονη κατήγγειλε την κόρη και τον άντρα της για κακοποίηση

Κρήτη: 50χρονη κατήγγειλε την κόρη και τον άντρα της για κακοποίηση

Μήνυση εναντίον της κόρης της, αλλά και του συζύγου της, για κακοποίηση κατέθεσε μια 50χρονη γυναίκα στο Ηράκλειο Κρήτης. Σύμφωνα με τα όσα είπε στις Αρχές, είναι θύμα ενδοοικογενειακής βίας και από τους δυο συγγενείς της. 

Πληροφορίες του cretapost αναφέρουν ότι η καταγγελία της 50χρονης γυναίκας έγινε την Παρασκευή (11.03.2022) στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου Κρήτης, ενώ και οι τρεις τους μένουν στο ίδιο σπίτι. Σύμφωνα με την καταγγελία, η 50χρονη έχει κακοποιηθεί τόσο από την 32χρονη κόρη της, όσο και από την 59χρονο άντρα της, σε διαφορετικό χρόνο. 

Όπως αναφέρει η 50χρονη, η αρχή έγινε τον περασμένο Δεκέμβριο όταν ο 59χρονος σύζυγός της την χτύπησε τραυματίζοντάς την. Τότε η άτυχη γυναίκα δεν βρήκε το κουράγιο να καταγγείλει το περιστατικό στις Αρχές. Την Παρασκευή (11.03.2022) όμως μετά από διαφωνία που είχε με την 32χρονη κόρη της, εκείνη την έπιασε από τα μαλλιά και την τράβηξε με δύναμη ενώ ο σκύλος της την δάγκωσε τραυματίζοντάς την.

Η 50χρονη, όπως μεταδίδει το cretapost.gr, πήγε στην Aστυνομία και κατήγγειλε το περιστατικό, ενώ αναζητείται η 32χρονη κόρη της στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Με πληροφορίες από cretapost.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις