Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Κρήτη – AstraZeneca: «Περιμένουμε το τελικό πόρισμα του ΕΟΦ» για την 44χρονη Γλυκερία

ΑΠΕ ΜΠΕ Αρχείο

Στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ στην Κρήτη εξακολουθεί να νοσηλεύεται η 44χρονη Γλυκερία. Είναι η άτυχη μητέρα που παρουσίασε σοβαρές επιπλοκές λίγες ημέρες μετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca.

Η 44χρονη Γλυκερία, μητέρα τριών παιδιών, παραμένει εγκεφαλικά νεκρή, με την οικογένειά της να βιώνει δραματικές στιγμές. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο Creta24 η Διοικήτρια της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, Λένα Μπορμπουδάκη, «η 44χρονη παραμένει νοσηλευόμενη, διασωληνωμένη, σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ. Δεν έχει αλλάξει τίποτα τις τελευταίες ημέρες. Η κατάσταση της υγείας της κρίνεται εξαιρετικά κρίσιμη από όλο το ιατρικό προσωπικό».

Click4more: Κρήτη: «Περιμένουμε να μας πουν ότι πέθανε η Γλυκερία μας» – Συγκίνηση από τα λόγια του συζύγου της

Όπως ανέφερε η ίδια, η 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης βρίσκεται εν αναμονή του επίσημου πορίσματος του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων για τον αν οι σοβαρές επιπλοκές που παρουσίασε η 44χρονη, οφείλονται στον εμβολιασμό της με AstraZeneca.

Κρήτη: «Κάνουμε ό,τι μπορούμε, αλλά…»

«Από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων δεν έχουμε κάτι νεότερο σε σχέση με τη συσχέτιση και το ερώτημα που έχει τεθεί. Είμαστε και εμείς εν αναμονή της απάντησης. Αυτό που πρέπει να γίνει, είναι η 44χρονη να λαμβάνει -και γίνεται από την πρώτη στιγμή- όσο το δυνατόν καλύτερη ιατρική και νοσηλευτική θεραπεία και ενημερώνεται η οικογένεια», επισημαίνει η Διοικήτρια της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, Λένα Μπορμπουδάκη.

Υπενθυμίζεται ότι το προσωρινό πόρισμα του ΕΟΦ, ανέφερε πως οι επιπλοκές της 44χρονης, σχετίζονται με το εμβόλιο της AstraZeneca…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις