Site icon NewsIT

Κρήτη: Άδειασαν κοσμηματοπωλείο χωρίς να τους δει κανένας – Αναστάτωση στην Αγία Γαλήνη!

31.08.2017 | 10:16
Κρήτη: Άδειασαν κοσμηματοπωλείο χωρίς να τους δει κανένας – Αναστάτωση στην Αγία Γαλήνη!

Οι δράστες έσπασαν τα προστατευτικά ρολά και την τζαμαρία του κοσμηματοπωλείου, απενεργοποίησαν τον συναγερμό και πήραν όλα τα κοσμήματα από τις προθήκες. Κανείς όμως δεν τους είδε...

Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι της Αγίας Γαλήνης του δήμου Αγίου Βασιλείου από την θρασύτατη κλοπή που σημειώθηκε τη νύχτα σε χρυσοχοείο που βρίσκεται στο πιο πολυσύχναστο σημείο του χωριού! Σύμφωνα με πληροφορίες η όλη επιχείρηση των δραστών κράτησε μόλις 70 δευτερόλεπτα ενώ ήταν καλά οργανωμένη και καλά σχεδιασμένη ώστε να μην αφήσουν ίχνη!

Οι διαρρήκτες εισέβαλαν χθες αργά την νύχτα στο κατάστημα που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της Αγίας Γαλήνης και άρπαξαν κοσμήματα αξίας δεκάδων χιλιάδων ευρώ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι δράστες έσπασαν τα προστατευτικά ρολά και την τζαμαρία του κοσμηματοπωλείου, απενεργοποίησαν τον συναγερμό και πήραν όλα τα κοσμήματα από τις προθήκες.

Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή χωρίς να τους δει κάποιος. Μεγάλη αναστάτωση εκτός από τους ιδιοκτήτες έχει προκληθεί και στους κάτοικους του χωριού καθώς δεν μπορούν να πιστέψουν πως μια τόσο μεγάλη ληστεία στο πολυσύχναστο σημείο δεν έγινε αντιληπτή από κανέναν.

Πηγή: cretalive.gr, apopsilive.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version