Σάββατο, 27 Απρ.
18oC Αθήνα

Κρήτη: Αεροδιακομιδή 7χρονου παιδιού από την Σαντορίνη στο Ηράκλειο για χειρουργείο

Κρήτη: Αεροδιακομιδή 7χρονου παιδιού από την Σαντορίνη στο Ηράκλειο για χειρουργείο

Η αεροδιακομιδή από την Σαντορίνη στην Κρήτη και το Ηράκλειο ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Αγωνία για την υγεία του 7χρονου παιδιού που μπήκε στο χειρουργείο…

Η αγωνία για τη ζωή ενός 7χρονου παιδιού χτύπησε κόκκινο. Αρχικά στη Σαντορίνη και στη συνέχεια στην Κρήτη και το Ηράκλειο. Χρειάστηκε να γίνει αεροδιακομιδή από το νησί των Κυκλάδων, καθώς το παιδί έπρεπε να μπει όσο το δυνατόν γρηγορότερα σε χειρουργείο. Στήθηκε επιχείρηση που ολοκληρώθηκε δίχως προβλήματα μέσα σε λίγες ώρες. Ο ανήλικος έχει στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή τους γονείς του.

Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου νοσηλεύεται από το βράδυ της Τρίτης 10 Οκτωβρίου ένα 7χρονο παιδί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, το παιδί βρισκόταν στη Σαντορίνη όταν μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο της περιοχής. Οι γιατροί έκριναν πως έπρεπε να χειρουργηθεί και χρειάστηκε να διακομιστεί σε νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Οι κινήσεις των γιατρών και της διοίκησης ήταν άμεσες με αποτέλεσμα να «σηκωθεί» ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας που παρέλαβε το παιδί και το μετέφερε στο Ηράκλειο όπου ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οδήγησε στο ΠΑΓΝΗ.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις