Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Κρήτη: Το αεροπλάνο και η πτήση που θα μείνει αξέχαστη σε δύο γυναίκες – Οι διάλογοι με τον πιλότο [pics]

Η πτήση από την Αγγλία για το Ηράκλειο στην Κρήτη έκρυβε εκπλήξεις. Το αεροπλάνο απογειώθηκε από το Λονδίνο και ξεκίνησε το ταξίδι, που έμελλε να γίνει θέμα συζήτησης…

Ακόμα μία πτήση με αεροπλάνο που γίνεται θέμα συζήτησης στην Κρήτη και όχι μόνο. Μόλις πριν από μερικές ημέρες η Κάρον Γκριβ, ταξίδεψε ως μοναδική επιβάτιδα από την Γλασκώβη στο Ηράκλειο, με την είδηση να κάνει γύρω του κόσμου. Λίγες ημέρες αργότερα, ένα αεροπλάνο της ίδιας εταιρείας παραλίγο να ταξιδέψει με μόνο ένα άτομο και πάλι για Κρήτη, την κυρία Λίτσα, που μένει στην Αγγλία και κατάγεται από το Ηράκλειο.

Η κυρία Λίτσα περιέγραψε την εμπειρία της, τονίζοντας ότι αυτό ήταν το καλύτερο ταξίδι της ζωής της. “Εγώ έμαθα ότι θα είμαι η μοναδική επιβάτιδα, ωστόσο ακόμα μια κυρία έκανε τσεκ-ιν την τελευταία στιγμή”.

Η πτήση, το αεροπλάνο και τα παραπάνω χρήματα

Η Κρητικιά γυναίκα, είπε πως πλήρωσε παραπάνω από 20 λίρες προκειμένου να καθίσει σε μια θέση ώστε να έχει έξτρα χώρο για τα πόδια της, χωρίς βέβαια να γνωρίζει ότι το αεροπλάνο θα είναι σχεδόν άδειο οπότε θα είχε όσο χώρο ήθελε όπου και να καθόταν! “Δυστυχώς δεν ήξερα ότι το αεροπλάνο θα είναι άδειο” λέει γελώντας, σχολιάζοντας για τα παραπάνω χρήματα που πλήρωσε για την άνεση της.

Η κυρία Λίτσα, ταξίδεψε στο Ηράκλειο για να δει τον αδερφό της Γεράσιμο, που έχει ένα πρόβλημα υγείας με την ίδια να αναφέρει ότι έρχεται στην Κρήτη τουλάχιστον 4 φορές το χρόνο, καθώς στο Ηράκλειο βρίσκονται ο αδερφός της, η κόρη της αλλά και τα εγγόνια της. Η άλλη επιβάτιδα, ήταν η κυρία Ντόνα, Αγγλίδα με τον άντρα της να είναι Κρητικής καταγωγής ενώ κατά την διάρκειας της διαδρομής οι δυο γυναίκες έπιασαν συζήτηση και γνωρίστηκαν μεταξύ τους.

Ο διάλογος με τον πιλότο στο πιλοτήριο

Για το πλήρωμα η κ.Λίτσα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια.”Το πλήρωμα ήταν εξαιρετικό, χαμογελαστό και πολύ ευχάριστο. Μιλήσαμε για διάφορα θέματα, κάναμε αστεία και γελάσαμε. Μάλιστα, ο πιλότος μου είπε να μπω στο πιλοτήριο εκεί που βγάλαμε φωτογραφίες με τον ίδιο να μου εξηγεί την τεχνολογία μέσα στο πιλοτήριο. Γενικά μας πρόσεξαν σαν να είμαστε VIP επιβάτες”

Αφού έγινε γνωστή η ιστορία, το κινητό της κυρίας Λίτσας έχει πάρει “φωτιά” από τα τηλέφωνα δημοσιογράφων της Αγγλίας.

“Νομίζω ότι οι πιο πολλές εφημερίδες της Αγγλίας με έχουν πάρει ήδη τηλέφωνο, όπως και ένας ραδιοφωνικός σταθμός ενώ έχω πρόταση από τηλεοπτικό κανάλι της Αγγλίας, ώστε να βγω σε απευθείας μετάδοση στη τηλεόραση.”

Κρήτη: Εικόνες μέσα από το επίμαχο αεροπλάνο

Πηγή: flashnews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις