Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Κρήτη: Αγωνία για τον Παντελή Δουρουντάκη – Αγνοείται από την Τετάρτη

Κρήτη: Αγωνία για τον Παντελή Δουρουντάκη – Αγνοείται από την Τετάρτη

Συνεχίζονται σήμερα (11.03.2018) οι έρευνες για τον εντοπισμό του 70χρονου Παντελή Δουρουντάκη από τα Σφακιά, που εξαφανίστηκε την Τετάρτη (07.03.2018).

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του, σύμφωνα με πληροφορίες, ενισχύονται από αέρος, με τη συνδρομή ελικοπτέρου της Αστυνομίας, προκειμένου να “χτενίσει” καθ’ υπόδειξη περιοχές, ξεκινώντας παραλιακά και συνεχίζοντας προς τα ορεινά σημεία ενώ την ίδια ώρα θα διεξάγονται επίγειες έρευνες από το πυροσβέστικο κλιμάκιο Ανώπολης και άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.

Μάλιστα, την επιχείρηση εντοπισμού συντονίζει σήμερα ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής της Περιφέρειας Κρήτης ο Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Λαγουδάκης ενώ στην έρευνα συμμετέχει και ο Αστυνομικός Διευθυντής Χανίων, Γιώργος Λυμπινάκης.

Η αγωνία για την τύχη του 70χρονου είναι μεγάλη ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του εξελίσσονται σε θρίλερ αφού το βράδυ της Τετάρτης κεραία κινητής που βρίσκεται στα Σφακιά «έδειξε» σήμα από το ένα κινητό στην κατεύθυνση από Σφακιά προς Φραγκοκάστελλο, αλλά στη συνέχεια απενεργοποιήθηκε.

Το πρωί της Πέμπτης, υπήρξε ένα σήμα από το άλλο του κινητό σε κεραία κινητής σε περιοχή του Πλατανιά και «έδειξε» μια κατεύθυνση από Πατελάρι προς Σούγια ωστόσο παραμένει άφαντος.

Silver Alert για τον 70χρονο

Μάλιστα, σήμερα εκδόθηκε και Silver Alert για τον Παντελή Δουρουντάκη! “Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένου από την περιοχή της Χώρας Σφακίων, στα Χανιά, Κρήτης.  Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με τη ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065”.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το αυτοκίνητο με το οποίο εξαφανίστηκε ο 70χρονος είναι ένα Mitsubish Pazero σκούρο λαδί, χωρίς πινακίδες που το χρησιμοποιούσε μόνο για αγροτικές εργασίες και δεν απομακρυνόταν ποτέ εκτός Σφακίων, ενώ την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε τζιν παντελόνι, μαύρο πουκάμισο και μαύρο σακάκι.

Πηγή: flashnews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις