Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Κρήτη: Αγωνία για τους δύο νεαρούς τραυματίες του φοβερού τροχαίου – Αυτοψία στο σημείο [pics]

Κρήτη: Αγωνία για τους δύο νεαρούς τραυματίες του φοβερού τροχαίου – Αυτοψία στο σημείο [pics]

Στη ΜΕΘ η κοπέλα και στο χειρουργείο ο νεαρός. Το αυτοκίνητο βγήκε από το δρόμο και καρφώθηκε σε δέντρο…

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, νοσηλεύεται η 25χρονη κοπέλα, που εγκλωβίστηκε από τα συντρίμια, μετά την εκτροπή και ανατροπή του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε, τα ξημερώματα στην παλιά εθνική οδό Ηρακλείου – Χερσονήσου.

Ο 37χρονος άνδρας υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση, φέροντας τραύματα στον θώρακα. Η κατάσταση και των δύο τραυματιών, κρίνεται σοβαρή. Στις φωτογραφίες αποτυπώνεται η σφοδρότητα της πρόσκρουσης του αυτοκινήτου πάνω σε ένα δέντρο και η ανατροπή του, έχοντας βγει από τον δρόμο και καταλήγοντας σε χωράφι σήμερα τα ξημερώματα.

Το αυτοκίνητο βγήκε από την πορεία του, μπήκε σε χωράφι και προσέκρουσε σε ελιά την οποία κυριολεκτικά έκοψε στη μέση. Ήταν τέτοια η πρόσκρουση που το δέντρο κόπηκε στα δύο. Στα συντρίμμια αυτοκινήτου και ελιάς εγκλωβίστηκαν οι δύο επιβαίνοντες στο όχημα, μια 25χρονη κοπέλα και ένας 37χρονο άνδρας

Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ αλλά και κλιμάκιο της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό των τραυματιών, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Πηγή: ekriti.gr, cretalive.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις