Τετάρτη, 1 Μαΐ
18oC Αθήνα

Κρήτη: Ακρωτηριάστηκε σε τροχαίο στην Ελούντα – «Έβγαζε φωτογραφίες και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα»

Κρήτη: Ακρωτηριάστηκε σε τροχαίο στην Ελούντα – «Έβγαζε φωτογραφίες και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα»

Η άτυχη κοπέλα που ακρωτηριάστηκε σε τροχαίο στην Κρήτη μιλάει για πρώτη φορά. Φέρνει στο μυαλό της εφιαλτικές εικόνες που έζησε στην Ελούντα και περιγράφει τα συναισθήματά της…

Η ζωή της άλλαξε δραματικά από τον περασμένο Αύγουστο. Μετά το τροχαίο στην Ελούντα στην Κρήτη, το ένα της πόδι ακρωτηριάστηκε και η ίδια παλεύει για να συνεχίζει την καθημερινότητά της. Αυτό δεν είναι εύκολο. Την πνίγει το άδικο. Ξέρει πως όσα περνάει οφείλονται σε μια εγκληματική απροσεξία της οδηγού, που έχασε τον έλεγχο του ΙΧ, επειδή είχε το κινητό τηλέφωνο στα χέρια. Χωρίς να το καταλάβει πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και το αυτοκίνητο κατέληξε στην πλευρά που καθόταν η άτυχη γυναίκα.

Η μαρτυρία της Φωτεινής που ακρωτηριάστηκε εξαιτίας τροχαίου συγκλονίζει. Η γυναίκα είδε τη ζωή της να αλλάζει μέσα σε ελάχιστα λεπτά τον περασμένο Αύγουστο, όταν έπεσε θύμα τροχαίου στην Ελούντα Λασιθίου στην Κρήτη.

«Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω και να το συνειδητοποιήσω πραγματικά όσο και να το παλεύω ότι έχασα το πόδι μου από τροχαίο, δεν είναι εύκολο» ανέφερε στο δελτίο ειδήσεων του Star η άτυχη Φωτεινή.

«Πέρασε στο αντίθετο ρεύμα γιατί έβγαζε φωτογραφίες με το κινητό» λέει για την οδηγό που την παρέσυρε και συνεχίζει:

«Έκανε προσπέραση στη στροφή και ταυτοχρόνως είχε το κινητό της για να βγάλει τη Σπιναλόγκα και ήρθε στην αντίθετη πλευρά, στη δική μας λωρίδα, κατευθείαν πάνω στο πόδι μου. Κάποιοι άνθρωποι όταν οδηγούν δεν καταλαβαίνουν ότι διακινδυνεύουν τη ζωή τους αλλά και τη δικιά μας ζωή» λέει η Φωτεινή για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το σοβαρό ατύχημα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις