Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Κρήτη: Άλυτο θρίλερ η εξαφάνιση της βιολόγου – Η αμοιβή, οι έρευνες και τα παιδιά της!

Κρήτη: Άλυτο θρίλερ η εξαφάνιση της βιολόγου – Η αμοιβή, οι έρευνες και τα παιδιά της!

Το χρηματικό ποσό των πενήντα χιλιάδων ευρώ προσφέρουν συνάδελφοι, συγγενείς και φίλοι της 60χρονης Αμερικανίδας Eaton Suzanne, τα ίχνη της οποίας αγνοούνται από το πρωί της Τρίτης όταν και ξεκίνησε πεζοπορία στην περιοχή του Κολυμβαρίου…

Μία τεράστια κινητοποίηση που όμοιά της έχει χρόνια να γίνει, έχει στηθεί τις τελευταίες ημέρες προκειμένου να βρεθεί η 60χρονη Βιολόγος Suzanne Eaton, τα ίχνη της οποία χάθηκαν το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης.

Η βιολόγος, στο Ινστιτούτο Max Planck στη Δρέσδη οποία παρακολουθούσε επιστημονικό συνέδριο στις εγκαταστάσεις της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης, έφυγε από το Κολυμπάρι, προς άγνωστη κατεύθυνση και κανείς δεν γνωρίζει τι έχει συμβεί.

Εικάζεται ότι η γυναίκα, μπορεί να είχε πάει για πεζοπορία, καθώς στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της δεν βρέθηκαν τα αθλητικά της παπούτσια.

Σήμερα, στην Κρήτη έφτασε ένας ακόμη ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος από την 1η ΕΜΑΚ μαζί με δύο εκπαιδευτές προκειμένου να ενισχύσουν τις προσπάθειες για τον εντοπισμό της. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, οι Αρχές αλλά και όλοι όσοι συμμετέχουν στις έρευνες, έχουν κυριολεκτικά χτενίσει τις γύρω περιοχές σε ακτίνα 12 χιλιομέτρων, ωστόσο κανένα σημάδι της Βιολόγου δεν έχει μέχρι στιγμής βρεθεί.

Η εξαφάνισή της έχει γίνει θέμα και σε μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα των ΗΠΑ ενώ έντονο είναι και το ενδιαφέρον της Αμερικάνικης Πρεσβείας στην Ελλάδα. Στο νησί βρίσκονται και οι γιοι της που και εκείνοι ψάχνουν μαζί με τις Αρχές και τους εθελοντές.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις