Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Κρήτη: Ανατριχίλα από τις καταγγελίες για τον προπονητή πολεμικών τεχνών

Κρήτη: Ανατριχίλα από τις καταγγελίες για τον προπονητή πολεμικών τεχνών

Αποτροπιασμό προκαλούν τα όσα σοκαριστικά καταγγέλλουν μέσα από τις μαρτυρίες τους αθλητές για τον προπονητή πολεμικών τεχνών στην Κρήτη που έχει προφυλακιστεί.

Πρόκειται για παιδιά ηλικίας 13 έως 20 ετών σήμερα. Επτά αγόρια και ένα κορίτσι που περιγράφουν καταστάσεις πανομοιότυπες. Με χαστούκια κατά τη διάρκεια προπονήσεων, τον ίδιο να τους πατάει στα πόδια για τιμωρία όπως έλεγε όταν δεν έκαναν αυτά που τους ζητούσε και να προσπαθεί όπως τονίζουν να ικανοποιήσει με κάθε ευκαιρία τις αρρωστημένες του ορέξεις…

Οι περιγραφές των παιδιών στην εκπομπή Live News προκαλούν ανατριχίλα. Μια 20χρονη αναφέρει ότι βρήκε τη δύναμη να μιλήσει πέντε χρόνια μετά. Κάτι που όπως τονίζει δεν έχουν κάνει ακόμη, πολλά παιδιά, που υπέφεραν το ίδιο με εκείνη στα χέρια του.

«…όταν ερχόταν κάποιος σταματούσε»

Η 20χρονη πλέον πρώην μαθήτριά του «έσπασε» τη σιωπή της στο Live News και περιέγραψε όσα βίωσε στα 15 της με τον προπονητή, ο οποίος είχε αναφέρει πως η μαθήτρια είχε αποχώρησε λόγω οικονομικών δυσκολιών.

Η κοπέλα διευκρίνισε ότι πλήρωνε κανονικά τα δίδακτρα της και ήταν αναμενόμενο ότι ο προπονητής θα αρνιόταν τα πάντα.

«Ότι όνειρα είχα κάνει γκρεμίστηκαν. Ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό…», είπε αρχικά.

«Όταν ξεκίνησα ήταν Ιούνιος του 2017. Ήμουν 15 χρονών, δεν τα είχα κλείσει καν… Ένα μήνα μετά που ξεκινήσαμε προπονήσεις σταμάτησαν όλα τα παιδιά λόγω της βαρβαρότητας της προπόνησης. Εμένα μου άρεσε αυτή η βαρβαρότητα, αλλά δεν πίστευα ότι θα με έβαζε να κάνω σπαγγάτο όχι μέχρι εκεί που μπορώ, αλλά μέχρι εκεί που θέλει αυτός, για να έρθει από πίσω μου να με αγκαλιάσει, να με πιάσει από τη μέση και να κάνει το γοφό του μπροστά πίσω από την πίσω μου πλευρά».

Η 20χρονη εξήγησε πως αποφάσισε να μιλήσει ένα χρόνο αργότερα. «Κατά τη διάρκεια του μασάζ είχε πιάσει το χέρι μου και το έβαλε στο μόριό του», αποκάλυψε στο MEGA η 20χρονη. «Κάθε φορά που ερχόταν κάποιος απομάκρυνε το χέρι του, λες και μιλούσαμε απλά. Και πάλι δεν είχα πονηρευτεί… Μια φορά στο αυτοκίνητό του μου ζήτησε να του κάνω στοματικό. Όχι απλά του αρνήθηκα, του είπα “δάσκαλε, εγώ δεν κάνω τέτοια πράγματα”».

Μιλάει για σκευωρία ο προπονητής

Να σημειωθεί ότι ανάμεσα σε εκείνους που κατέθεσαν είναι και ένας 16χρονος σήμερα πρώην αθλητής του, που μίλησε στους αστυνομικούς με αποστροφή για τον 46χρονο. Κατήγγειλε πως του ζητούσε να του κάνει μασάζ, ενώ ο ίδιος ήταν μόλις 7 ετών.

Ο 46χρονος προπονητής αρνείται τα πάντα. Μιλάει στο Live News για μια σκευωρία που στήθηκε όπως αναφέρει από ανταγωνιστές του, για να τον εξοντώσουν επαγγελματικά. Μας λέει ότι ουδέποτε παρενόχλησε κάποιο από τα παιδιά και ουδέποτε μπήκε σε σελίδες για βίντεο ερωτικού περιεχομένου.

«Οι αστυνομικοί ήρθαν, έλεγξαν τα κινητά μου, τα λάπτοπ, τα πάντα. Δεν έχω μπει ποτέ σε τέτοιες σελίδες. Είναι μία παλιά μου μαθήτρια που έφυγε δυσαρεστημένη από το γυμναστήριο, γιατί είχαμε οικονομικές ανταλλαγές, τις οποίες δεν είχε εξοφλήσει τους μήνες της και έφυγε δυσαρεστημένη από εμένα, γιατί της είπα να ξοφλήσει τους μήνες της και τα λοιπά, και τώρα βρίσκεται σε σύλλογο ανταγωνιστή μου», δήλωσε ο προπονητής στο MEGA.

Όπως λέει, τα παιδιά έγιναν πιόνια από ορισμένους που έστησαν με προσοχή το σχέδιο, χωρίς ο ίδιος να περιμένει, να γνωρίζει και να καταλάβει το παραμικρό.

Από την άλλη τα όσα είπε ο 46χρονος προκάλεσαν ακόμα μεγαλύτερη οργή στα οχτώ άτομα που τον κατήγγειλαν. Όλοι δηλώνουν αποφασισμένοι να μην αφήσουν την υπόθεση που το μεσημέρι έφτασε ενώπιον της δικαιοσύνης.

Τα οχτώ παιδιά που τον κατήγγειλαν τόνισαν πως ήταν αδύνατον να βρουν τη δύναμη να μιλήσουν από την αρχή, στους γονείς τους.

Όπως λένε οι μαθητές του 46χρονου, πολλές φορές οι παρενοχλήσεις γίνονταν ακόμα και κατά τη διάρκεια του μπάνιου.

Η υπόθεση βρίσκεται από το μεσημέρι ενώπιον του ανακριτή που αναμένεται να αποφασίσει για την τύχη του.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις