Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Κρήτη: Ανατροπή! Έπνιξε τον πατέρα του ενώ κοιμόταν – Η ατάκα που εξόργισε τον πατροκτόνο

Κρήτη: Ανατροπή! Έπνιξε τον πατέρα του ενώ κοιμόταν – Η ατάκα που εξόργισε τον πατροκτόνο

– Νέα στοιχεία ανατρέπουν όσα ξέραμε για το φρικτό έγκλημα στην Κρήτη
– «Σηκώθηκε να με χτυπήσει και τον σκότωσα», ισχυρίστηκε ο 34χρονος
– Διαψεύδουν τα περί συμπλοκής πηγές από την αστυνομία
– «Τον σκότωσε ενώ κοιμόταν» λένε οι νέες πληροφορίες
– Η ατάκα του πατέρα που άναψε τα αίματα – Τι προηγήθηκε του φονικού
– Μετανιωμένος ο δράστης – «Όταν πίνω γίνομαι βίαιος», φέρεται να είπε

Σκότωσε τον πατέρα του και συγκλόνισε την Κρήτη. Όσο περνούν οι ώρες νέα στοιχεία για το έγκλημα έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Τι ήταν αυτό που όπλισε το χέρι του γιου, και στέρησε τη ζωή από τον ίδιο του τον πατέρα;

Τον σκότωσε ενώ κοιμόταν;

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα πατέρας και γιος διασκέδαζαν σε καφενείο της Φορτέτσας. Η διασκέδαση όμως κατέληξε σε τραγωδία!

Σύμφωνα με το δελτίο του Alpha που επικαλείται αστυνομικές πηγές, η επίθεση του γιου εναντίον του πατέρα σημειώθηκε αργά το βράδυ αλλά όχι σε συμπλοκή όπως ισχυρίζεται ο δράστης. Όπως ανέφερε ο Alpha σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις που έχει ο ιατροδικαστής και η αστυνομία από την αυτοψία που έγινε στον χώρο, το θύμα κοιμόταν την ώρα της επίθεσης, έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Δείτε το ρεπορτάζ του Alpha για το άγριο έγκλημα στην Κρήτη:

Η ατάκα που έβγαλε εκτός εαυτού τον 34χρονο!

Ποια ήταν όμως η αιτία για το άγριο έγκλημα; Σύμφωνα με τον Alpha, ο γιος δεν μπορούσε να του συγχωρήσει μια κουβέντα που του είπε όταν ξεκίνησαν να πίνουν σε ένα καφενείο στην Φορτέτζα Ηρακλείου παρουσία ενός φίλου τους.

Πάνω στην κουβέντα ελέχθη κάτι από τον πατέρα που αφορά σοβαρό οικογενειακό θέμα, που μέχρι στιγμής δεν αποκαλύπτεται.

Ο γιος σηκώθηκε, είπε στον πατέρα του «Σε αφήνω μόνο σου», και έφυγε από το καφενείο. Ο 34χρονος επέστρεψε στο σπίτι, ενώ ο πατέρας με τον φίλο του συνέχισαν να πίνουν σε άλλα καφενεία της περιοχής.

Κάποια στιγμή μετά τα μεσάνυχτα, επέστρεψαν στο σπίτι όπου βρήκαν τον 34χρονο να κάθεται στην αυλή. Τον μετέφεραν μέσα στο κρεβάτι του. Όταν θεώρησαν ότι ο 34χρονος κοιμήθηκε, ο φίλος του πατέρα έφυγε από το σπίτι και ο πατέρας έπεσε επίσης για ύπνο.

Όπως αναφέρει ο Alpha ο 34χρονος φέρεται να ξύπνησε και μη μπορώντας να ξεχάσει την ατάκα του πατέρα του που τον εξόργισε, κατευθύνθηκε στον πατέρα του, γρονθοκόπησε τον 61χρονο και στη συνέχεια τον έπνιξε με ένα μαξιλάρι.

Ο 34χρονος μετά τον καβγά και αφού έπνιξε τον πατέρα του έπεσε για ύπνο. Όταν μπήκαν στο σπίτι οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον γιο που ομολόγησε το έγκλημα.

«Πήγε να με χτυπήσει…»

Όπως ισχυρίστηκε ο 34χρονος πατροκτόνος στις αρχές και οι δύο ήταν σε κατάσταση μέθης.

«Τσακωθήκαμε. Δεν θυμάμαι πώς αρχίσαμε να καβγαδίζουμε. Κάποια στιγμή θυμήθηκα ότι όταν ήμουν μικρός με έδερνε. Τότε σηκώθηκε να με χτυπήσει. Τον έπιασα από το κεφάλι με λαβή και του έκλεισα το στόμα με τα χέρια. Όταν πίνω δεν ξέρω τι κάνω».

Σύμφωνα πάντως με μαρτυρίες στο δελτίο του Alpha η οικογένεια δεν είχε απασχολήσει ποτέ τη γειτονιά.

Ο 34χρονος μετά τη σύλληψη του, δήλωσε μετανιωμένος και απέδωσε το έγκλημα στο γεγονός ότι ήταν μεθυσμένος, καθώς όπως υποστήριξε, όταν πίνει γίνεται βίαιος. Ο δράστης πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη.

Η μητέρα του δράστη και η αδελφή του εδώ και αρκετά χρόνια μένουν στην Ολλανδία. Σύμφωνα με πηγές που επικαλέστηκε ο Alpha, γείτονες και φίλοι της οικογένειας με τις καταθέσεις τους δεν φαίνεται να επιβεβαιώνουν τον ισχυρισμό του δράστη ότι ο πατέρας του τον χτυπούσε…

Ο 61χρονος θα κηδευτεί το πρωί της Τετάρτης.

Με πληροφορίες από Alpha

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις