Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Κρήτη: Αναβλήθηκε η δίκη για τη δολοφονία του καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλαντζάκη! Σατανικό το σχέδιο εκτέλεσης

Κρήτη: Αναβλήθηκε η δίκη για τη δολοφονία του καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλαντζάκη! Σατανικό το σχέδιο εκτέλεσης

Αναβλήθηκε, αιφνιδιαστικά, η εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό της υπόθεσης δολοφονίας του καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλαντζάκη, στη φονική ενέδρα που του είχε στήσει ο πρώην αστυνομικός, φίλος της συζύγου του άτυχου καρδιολόγου.

Στα Δικαστήρια εμφανίστηκε δικηγόρος, ζητώντας αναβολή για λογαριασμός του συνηγόρου υποστήριξης κατηγορίας (πολιτικής αγωγής), λόγω ασθενείας. Η δίκη αναβλήθηκε για τις 25 Νοεμβρίου 2020.

Το χρονικό του εγκλήματος στην Κρήτη

Ο γνωστός καρδιολόγος Χριστόδουλος Καλαντζάκης σκοτώθηκε τον Οκτώβριο του 2017, όταν ο δράστης που είχε στήσει ενέδρα στον δρόμο άρχισε να πυροβολεί. Σύμφωνα με πληροφορίες έριξε τουλάχιστον 4 φορές με κυνηγετική καραμπίνα με αποτέλεσμα ο άτυχος γιατρός να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Ο δράστης έσπευσε να απομακρυνθεί. Ο Χριστόδουλος Καλαντζάκης, παντρεμένος με γυναίκα από τη Βουλγαρία και πατέρας ενός τρίχρονου παιδιού, ήταν ήδη νεκρός!

Η σύλληψη για την εκτέλεση του γιατρού

Λίγες ώρες μετά το έγκλημα, ο Βούλγαρος που ομολόγησε, ως βασικός ύποπτος για τη δολοφονία του γνωστού καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλαντζάκη. Το αμάξι του γιατρού «γαζώθηκε» από σφαίρες κυνηγετικού όπλου, με μια να τον «βρίσκει» στο κεφάλι και τρεις στην πλάτη.

Το στυγερό έγκλημα σημειώθηκε γύρω στις 09:00 το πρωί εκείνου του Σαββάτου και ενώ ο άτυχος γιατρός ταξίδευε με το αυτοκίνητό του από τη Σητεία προς τον Μακρύ Γιαλό, όπου επίσης διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις