Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Κρήτη: Ανείπωτη θλίψη για την 19χρονη Μελανθία [pics]

Κρήτη
Φωτογραφία από Facebook

“Παγωμένη” παρακολουθεί η Μεσαρά και ολόκληρη η Κρήτη τις εξελίξεις γύρω από τον θάνατο της 19χρονης Μελανθίας, που βρέθηκε νεκρή τα ξημερώματα στο κρεβάτι της.

Η τοπική κοινωνία της Μεσαράς, στην Κρήτη, είναι συγκλονισμένη από τον άδικο και ξαφνικό χαμό της 19χρονη Μελανθίας Κουρουθιανάκη. Με καταγωγή από το Ρουφά, η κοπέλα σπούδαζε στο ΤΕΙ Ηρακλείου και η μοίρα της επεφύλασσε ένα τραγικό παιχνίδι.

Κρήτη

Η άτυχη Μελανθία πέθανε στις 04:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής 16.11.2018, στον ύπνο της -πιθανότατα από πνευμονικό οίδημα.

Χθες, Πέμπτη 15.11.2018, ήταν η τελευταία φορά που η κοπέλα μίλησε με συγγενικά της πρόσωπα. Έκτοτε αν και την αναζήτησαν δεν έδωσε σημεία ζωής και ανησύχησαν.

Στις 15:00 το μεσημέρι της Παρασκευής, έσπασαν την πόρτα του σπιτιού της στον Εσταυρωμένο όπου έμενε και την βρήκαν νεκρή στο κρεβάτι της.

«Στη γειτονιά των αγγέλων κορίτσι μας , ο θεός να δίνει δύναμη στους δικούς σου.
Η κηδεία θα γινει αύριο πιθανότατα στο Ρουφά.
Η άτυχη Μελανθία πέθανε στις 4πμ τα ξημερώματα της Παρασκευής στον ύπνο της, μάλλον από πνευμονικό οίδημα.
Η 19χρονη που σπούδαζε στο ΤΕΙ με καταγωγη απο το Ρουφά , την βρηκε το πρωϊ μια φίλη της όταν δεν απαντούσε το τηλέφωνο της και ανησύχησε καθως είχαν προκαθορισμένο ραντεβού και έσπασαν την πόρτα…».

Αυτό αναφέρει το Δια-SOS-τε τη Μεσαρά στη σελίδα του στο facebook

Δείτε την ανάρτηση

Το "ΔιαSOSτε τη Μεσαρά" θλίβεται βαθύτατα απο τον απρόοπτο θάνατο της Μελανθίας Κουρουθιανάκη!Στη γειτονιά των αγγέλων…

Gepostet von Δια-SOS-τε τη Μεσαρά am Freitag, 16. November 2018

Το χρονικό της τραγωδίας στην Κρήτη

Όλα ξεκίνησαν όταν η 19χρονη δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματα συγγενών και φίλων της. Φίλοι της έσπασαν τελικά την πόρτα του σπιτιού της και την βρήκε νεκρή στο κρεβάτι. Ειδοποίησαν τις αρχές και τους συγγενείς της 19χρονης και αμέσως στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αστυνομικοί και ιατροδικαστής προκειμένου να διαπιστωθεί εάν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Κρήτη

Οι άνδρες της υποδιεύθυνσης Ασφαλειας Ηρακλείου δεν εντόπισαν κάτι ύποπτο από τις έρευνες που διενήργησαν. Η 19χρονη ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι ενώ δεν βρέθηκαν σημάδια παραβίασης.

Τραγικές φιγούρες οι συγγενείς της κοπέλας που δεν μπορούν να πιστέψουν τον ξαφνικό χαμό της…

Με πληροφορίες από: cretapost.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις