Κυριακή, 28 Απρ.
23oC Αθήνα

Κρήτη: Ανήλικη έπινε αμέριμνη καφέ στις Μοίρες, όταν τραυματίστηκε από σφαιρίδιο αεροβόλου όπλου

Κρήτη: Ανήλικη έπινε αμέριμνη καφέ στις Μοίρες, όταν τραυματίστηκε από σφαιρίδιο αεροβόλου όπλου

Μια ανήλικη τραυματίστηκε στο χέρι στις Μοίρες Κρήτης από σφαιρίδιο αεροβόλου όπλου, την ώρα που έπινε αμέριμνη τον καφέ της.

Η 16χρονη μαθήτρια έπινε τον καφέ της με την παρέα της σε υπαίθριο χώρο στις Μοίρες της Κρήτης όταν – σύμφωνα με το cretalive.gr – ένιωσε έναν πόνο σαν κάψιμο στο χέρι της και αμέσως το σημείο άρχισε να αιμορραγεί. Λίγο μετά αποκαλύφθηκε ότι είχε χτυπηθεί από σφαιρίδιο αεροβόλου.

Η Αστυνομία Φαιστού, που ενημερώθηκε για το συμβάν, ξεκίνησε προανάκριση και φαίνεται να εντόπισε τον φερόμενο ως δράση του πυροβολισμού.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ένας 21χρονος από ορεινό χωριό της περιοχής, περιεργαζόταν μέσα στο επιβατηγό όχημα του – μάλιστα ενώ αυτό βρισκόταν εν κινήσει – ένα αεροβόλο πιστόλι που είχε μεταλλικά σφαιρίδια. Το όπλο εκπυρσοκρότησε και ένα τα σφαιρίδια έφυγε στον αέρα και ήταν αυτό που τραυμάτισε την 16χρονη.

Ο 21χρονος φερόμενος ως δράστης, αναζητείται από τις αρχές. Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων και επικίνδυνη σωματική βλάβη ως προς τον τραυματισμό της 16χρονης.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις