Δευτέρα, 6 Μαΐ
19oC Αθήνα

Κρήτη – Αποκλειστικό Live News: Τι είπε στην απολογία ο 22χρονος που πυροβόλησε 29χρονο για μία προσπέραση

Κρήτη – Αποκλειστικό Live News: Τι είπε στην απολογία ο 22χρονος που πυροβόλησε 29χρονο για μία προσπέραση

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 22χρονος από την Κρήτη που πυροβόλησε έναν 29χρονο στο κεφάλι μέσα στο αυτοκίνητό του.

Ο 22χρονος που παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές, το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης 23 Αυγούστου κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του 29χρονου Νίκου, στην Κρήτη.
Μετά της 12 το μεσημέρι της Δευτέρας (28.08.2023) πέρασε το κατώφλι της ανακρίτριας ο κατηγορούμενος και με διαδικασία εξπρές έγινε η απολογία του.

Υπέβαλε υπόμνημα στην ανακρίτρια, και ο ίδιος ο 22χρονος διατήρησε το δικαίωμα της σιωπής που του δίνει ο νόμος. Έτσι, οδηγήθηκε στη φυλακή καθώς κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Η εκπομπή LIVE NEWS με τον Νίκο Ευαγγελάτο εξασφάλισε αποκλειστικά απόσπασμα από την απολογία του 22χρονου.

«Οδηγούσα το αυτοκίνητο ενός φίλου μου κι ενώ πορευόμουν, παρατήρησα ότι το μπροστινό αυτοκίνητο πήγαινε πολύ αργά. Τότε προσπάθησα να το προσπεράσω βγάζοντας φλας όμως μου έκλεινε το δρόμο με αποτέλεσμα να μην μπορώ. Σταμάτησα το αυτοκίνητό μου προκειμένου να του δώσω χρόνο να απομακρυνθεί.

Ξαφνικά σταμάτησε κι εκείνο μπροστά μου. Άνοιξα το παράθυρο και ζήτησα εξηγήσεις. Ο 29χρονος άρχισε να μου μιλάει χυδαία. Έκανα επί τόπου αναστροφή για να γυρίσω σπίτι μου.

Σταμάτησα λίγο πιο κάτω για να πάρω έναν φίλο μου. Τότε είδα το αυτοκίνητο του 29χρονου να περνά από μπροστά μου, να κάνει αναστροφή και να έρχεται κατά πάνω μου. Φοβήθηκα για τη ζωή μου. Άρπαξα το πιστόλι τύπου στυλό που είχα μαζί μου και πυροβόλησα χωρίς να βλέπω καθαρά από τα δυνατά φώτα, με την ελπίδα να φοβηθεί από τον ήχο και να μην πέσει πάνω μου.

Τότε το αυτοκίνητο του 29χρονου έκανε ελιγμό κι έτσι βρήκα την ευκαιρία να φύγω. Αυτή είναι η τελευταία εικόνα που έχω».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις