Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Κρήτη: «Δεν κατάλαβα τίποτα» λέει ο ιδιοκτήτης του κέντρου για τις σφαίρες σε γλέντι μετά από βάφτιση

Κρήτη: «Δεν κατάλαβα τίποτα» λέει ο ιδιοκτήτης του κέντρου για τις σφαίρες σε γλέντι μετά από βάφτιση

Οι εικόνες που εκτυλίχθηκαν σε κέντρο διασκέδασης στην Κρήτη έκαναν το γύρο του διαδικτύου. Εκατοντάδες σφαίρες σε γλέντι μετά από βάφτιση παιδιού, με την αστυνομία να προχωρά σε δύο συλλήψεις…

Μετά την έκταση που πήρε το θέμα, από τις εικόνες που κυκλοφόρησαν στα social media, οι αστυνομικοί στην Κρήτη προχώρησαν σε δύο συλλήψεις. Πέρασαν χειροπέδες στον πατέρα του παιδιού που βαφτίστηκε, αλλά και στον ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου που υποστηρίζει ότι δεν κατάλαβε το παραμικρό για τις σφαίρες που έπεφταν «βροχή». Ευτυχώς δεν σημειώθηκε τραυματισμός. Κάποιοι από τους καλεσμένους αποφάσισαν να φύγουν, καθώς όπως ανέφεραν τα πράγματα κάποια στιγμή, άρχισαν να ξεφεύγουν για τα καλά.

Το κατώφλι του εισαγγελέα Ηρακλείου στην Κρήτη, αναμένεται να περάσει σήμερα ο 55χρονος πατέρας για την «βροχή» από σφαίρες που έπεσαν στο γλέντι μετά την βάφτιση του γιου του. Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε δύο συλλήψεις, τόσο του 55χρονου πατέρα όσο και του 35χρονου ιδιοκτήτη του χώρου.

Ο 35χρονος κατά την κατάθεσή του, ανέφερε πως δεν κατάλαβε τις μπαλωθιές καθώς βρισκόταν συνέχεια στην κουζίνα για να οργανώσει τα φαγητά και το σέρβις με αποτέλεσμα να αφεθεί ελεύθερος. Από την άλλη πλευρά ο 55χρονος αναμένεται να δώσει εξηγήσεις ενώπιον του εισαγγελέα.

Όλα συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου 10 Φεβρουαρίου, την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη το γλέντι μία βάφτισης σε κέντρο διασκέδασης σε περιοχή της ενδοχώρας του δήμου Μαλεβιζίου, έξω από το Ηράκλειο στην Κρήτη.

Κάποια στιγμή άρχισαν να ακούγονται πυροβολισμοί κατά ριπάς με τους κατοίκους να έχουν σηκωθεί στο πόδι.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε έρευνα την Κυριακή, έπειτα από καταγγελίες και διαπίστωσαν πως κατά τη διάρκεια της βάφτισης έπεφταν μπαλωθιές με τουςς κάλυκες να γεμίσουν όλο το προαύλιο του κέντρου διασκέδασης.

Μάλιστα, όπως φάνηκε οι κάλυκες προέρχονταν τόσο από πιστόλι όσο και από καλάσνικοφ.

Άμεσα προχώρησαν σε δύο συλλήψεις και πλέον τον λόγο έχει τώρα η δικαιοσύνη.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις