Παρασκευή, 29 Μαρ.
18oC Αθήνα

Κρήτη: Διασωληνωμένο στο ΠΑΓΝΗ το 2,5 ετών κοριτσάκι – Κρίσιμες οι επόμενες ώρες

Κρήτη: Διασωληνωμένο στο ΠΑΓΝΗ το 2,5 ετών κοριτσάκι – Κρίσιμες οι επόμενες ώρες
Φωτογραφία ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει για το 2,5 ετών κοριτσάκι το οποίο τραυματίστηκε σοβαρά στην Κίσσαμο Χανίων από αγροτικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο πατέρας του.  

Το παιδί αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων, αλλά λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του και μετά από απόφαση των γιατρών χρειάστηκε να διακομισθεί στο ΠΑΓΝΗ. Το ασθενοφόρο μάλιστα έφυγε προς Ηράκλειο νωρίς το απόγευμα της Τρίτης με συνοδεία αστυνομίας για να ανοίγει τον δρόμο.

Το 2,5 ετών κοριτσάκι νοσηλεύεται διασωληνωμένο στην ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου ΠΑΓΝΗ έχοντας βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και οι επόμενες ώρες είναι εξαιρετικά κρίσιμες. . 

 Όπως είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής του νοσοκομείου, Γιώργος Χαλκιαδάκης, οι επόμενες ώρες θα είναι κρίσιμες για το 2,5 ετών κοριτσάκι, το οποίο φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ.

Το τραγικό περιστατικό έγινε το πρωί της Τρίτης στην Κίσσαμο Χανίων, όταν το παιδί έπαιζε στην αυλή του σπιτιού του. Ο πατέρας του παιδιού μπήκε στο αγροτικό της οικογένειας και ξεκίνησε να φύγει.

Ωστόσο, για άγνωστο -μέχρι στιγμής- λόγο, δεν είδε το μικρό παιδί και το παρέσυρε με αποτέλεσμα η -2,5 ετών- κορούλα του να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι.

Η μητέρα του  κοριτσιού είναι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι.

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις