Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Κρήτη: Δύο άντρες πήραν τα όπλα για τα μάτια μιας γυναίκας στο Λασίθι

Κρήτη: Δύο άντρες πήραν τα όπλα για τα μάτια μιας γυναίκας στο Λασίθι

Σκηνή από ταινία θυμίζει το περιστατικό στο Λασίθι στην Κρήτη, όπου δύο άντρες έβγαλαν τα όπλα για τα μάτια μιας γυναίκας, σύμφωνα με το cretanpost.gr.

Οι φερόμενοι δράστες είναι ένας 57χρονος και ένας 51χρονος οι οποίοι ήρθαν σε σύγκρουση το πρωί της Τρίτης (16.04.2024). Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για τον πρώην και τον νυν σύντροφο μίας γυναίκας οι οποίοι θέλησαν να λύσουν τις διαφορές τους χρησιμοποιώντας τα όπλα τους. Το περιστατικό σημειώθηκε κοντά στα γραφεία Αντιπεριφέρειας Λασιθίου στον Άγιο Νικόλαο, Κρήτης.

Του είχε στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι του

Το πρωί της Τρίτης 51χρονος είχε πάει το πρωί έξω από το σπίτι του 57χρονου και του είχε στήσει καρτέρι. Κάποια στιγμή τον είδε να βγαίνει από το σπίτι για να πάει στη δουλειά και τον αιφνιδιάζει στο επόμενο στενό. Κρατώντας ένα κομμάτι ξύλου τον πλησίασε και τον χτύπησε στο κεφάλι.

Η απάντηση του 57χρονου ήταν άμεση καθώς έβγαλε το όπλο και άνοιξε πυρ εναντίον του, χωρίς ευτυχώς να τον τραυματίσει κάποια σφαίρα.

Συνελήφθη ο 57χρονος – Αναζητείται ο 51χρονος

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η αστυνομία που έσπευσε στο σημείο και διαπίστωσε πως στην περιοχή υπήρξαν δύο κάλυκες, το οποίο και σημαίνει ότι ο 57χρονος πυροβόλησε τουλάχιστον δύο φορές.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 57χρονο ο οποίος έφερε τραύματα στο κεφάλι και τον μετέφεραν με συνοδεία στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Ήδη έχει σχηματιστεί δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας για τον 57χρονο ενώ την ίδια ώρα αναζητείται και ο 51χρονος.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις